Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 oct 2007 - Anul XII, nr. 238 (3613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Veşti bune

Începe asfaltarea zonelor sparte de lucrările la reţeaua de termoficare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Gata cu şanţurile din mijlocul bulevardelor din Suceava. Firmele care efectuează lucrările de reabilitare a reţelei de termoficare din Suceava au început să se gândească, în sfârşit, şi la asfaltarea zonelor sparte de săpături. Potrivit viceprimarului Angela Zarojanu, societatea Test Prima, care efectuează lucrări în zona centrală a municipiului, a înştiinţat Primăria Suceava cu privire la intenţia de a demara readucerea la starea iniţială a porţiunilor acoperite cu pământ.

Este vorba, într-o primă fază, despre bulevardul Ana Ipătescu, în zona semaforului de lângă Mc Donald’s, de-a lungul Parcului Central şi în zona Hotelului Bucovina, precum şi de strada Nicolae Bălcescu, în zona Raiffeisen Bank. Deşi lucrările pe aceste străzi au fost finalizate în urmă cu mai bine de două săptămâni, pentru a fi evitată lăsarea necontrolată a solului, asfaltarea se va face abia în aceste zile, terenul fiind deja tasat în vederea asfaltării.

În celelalte zone în care asfaltul a fost decopertat din cauza lucrărilor la reţeaua de termoficare, răbdarea şoferilor nevoiţi să treacă prin şanţuri sau peste denivelări din pământ va fi pusă, în continuare, la încercare. Lucrările de asfaltare vor fi supravegheate de un inspector din Primăria Suceava, care va urmări realizarea unor lucrări de calitate. Până când toate aceste zone vor fi asfaltate, municipalitatea a solicitat firmelor care se ocupă de aceste lucrări să facă o amenajare treptată a zonelor afectate de săpături astfel încât traversările să nu lase în urmă şanţuri care să atenteze la integritatea autovehiculelor.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Începe asfaltarea zonelor sparte de lucrările la reţeaua de termoficare.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Începe asfaltarea zonelor sparte de lucrările la reţeaua de termoficare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează