Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 oct 2007 - Anul XII, nr. 238 (3613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj liniştitor

PNG ţine să-i liniştească pe cei din Arbore cărora Becali le-a construit case

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNG, Dan Chiţu (foto), ţine să-i liniştească pe cetăţenii din comuna Arbore cărora liderul naţional al PNG, George Becali, le-a construit case după inundaţiile din vara anului trecut. Chiţu le-a transmis oamenilor că locuinţele vor rămâne în proprietatea lor şi a ţinut să infirme zvonul care circulă în ultima vreme prin zonă, cum că Becali le-ar lua casele.

„Domnul Becali m-a împuternicit să le transmit oamenilor din Arbore un mesaj cât se poate de clar, şi anume că locuinţele au fost făcute din suflet şi că el nu are nici o pretenţie asupra lor. Poate primăria din localitate care le-a pus la dispoziţie terenul. Prin atitudinea sa, domnul Becali dovedeşte încă o dată că este aproape de oameni la nevoie”, a declarat preşedintele PNG Suceava.

Discuţii pe marginea zvonului lansat în comuna Arbore au avut loc la întâlnirea pe care liderii judeţeni ai PNG au avut-o recent cu reprezentanţii organizaţiilor locale ale partidului din zona Rădăuţi, la care au participat peste 100 de persoane.

Potrivit lui Dan Chiţu, temele principale ale reuniunii au fost pregătirea alegerilor europarlamentare şi consolidarea numerică a organizaţiilor locale. Liderii judeţeni ai partidului le-au cerut reprezentanţilor PNG din zona Rădăuţi să transmită electoratului mesajul că George Becali deschide lista de candidaţi pentru Parlamentul European. De asemenea, le-au solicitat să crească cu 1000 numărul de membri PNG în zonă. „Acum, în zona Rădăuţi avem în jur de 2.500 de membri de partid şi ne-am propus să ajungem la 3.500. Unii lideri locali ai partidului au arătat că PNG prinde tot mai mult teren şi că oamenii vor o schimbare şi o alternativă la actuala putere”, a mai spus Chiţu.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNG ţine să-i liniştească pe cei din Arbore cărora Becali le-a construit case.
 Vizualizări articol: 1062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNG ţine să-i liniştească pe cei din Arbore cărora Becali le-a construit case0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează