Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 oct 2007 - Anul XII, nr. 238 (3613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Baseball

A şasea medalie de bronz pentru CSM Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Echipa de baseball seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava a reuşit o nouă clasare în primele trei din ţară, câştigând pentru a şasea oară de la înfiinţare, medalia de bronz a Campionatului Naţional. Ca şi la primul turneu  al acestei competiţii, desfăşurat în primăvară, sportivii pregătiţi de Ioan Gavrilă Braicu au înregistrat două înfrângeri şi trei victorii. Fără aportul a doi jucători de bază, Ciprian Fetcu, cel mai bun jucător la nivel local şi chiar naţional, dar şi căpitanul sucevenilor, Adrian Ghiuţă, echipa CSM a cedat în faţa campionilor en-titre, Dinamo Bucureşti şi a celor de la CS Atletico Alexandria, impunându-se în întâlnirile cu CS Leaders Călăraşi, LPS CSŞ Roman şi CS Ishido Botoşani. După părerea antrenorului Ioan Gavrilă Braicu, cu cei doi absenţi în teren, echipa pe care o conduce nu avea cum să rateze cel puţin medalia de argint. „Cu toate că avem o echipă matură, din păcate, jumătate din sportivii noştri sunt plecaţi la facultăţi din ţară şi nu se pot pregăti la nivelul pe care ni-l dorim, la aceştia adăugându-se şi cei ce lucrează, problemele profesionale reţinându-i uneori acasă. Cu toate că am pierdut în faţa campionilor de la Dinamo, totuşi am fost singura echipă care a reuşit să punctăm în meciul direct”, a mai adăugat antrenorul Ioan Gavrilă Braicu. La finalul celui de-al doilea turneu de la Gherăieşti-Roman, suceveanul Bogdan Opincariu a fost declarat cel mai bun atacant, după ce a reuşit patru lovituri home run, dintre care două în meciul cu Dinamo, echipa CSM Suceava conducând şi la acest capitol, cu şase lovituri de acest fel. Din lotul echipei locale au făcut parte sportivii Cristian Simina, Bogdan Opincariu, Bogdan Iovu, Andrei Lucaciu, Silviu Checheriţă, Daniel şi Sorin Slavic, Adrian şi Ciprian Doroftei, Marian Roşu, Alin Hreniuc, Mihai Solomon şi Remus Sîrghie. Pentru ediţia viitoare de campionat, federaţia română de profil a anunţat că intenţionează să schimbe forma competiţiei, mai exact să elimine turneele şi să introducă sistemul divizie, cu meciuri acasă şi în deplasare, pe două serii, de nord şi de sud. „De la început am fost împotriva sistemului divizie, deoarece nu ne permitem ca în fiecare săptămână să plătim transportul celor care sunt în ţară, în aceeaşi situaţie fiind cel puţin încă un club din zona Moldovei”, a precizat Ioan Gavrilă Braicu.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A şasea medalie de bronz pentru CSM Suceava.
 Vizualizări articol: 1255 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
A şasea medalie de bronz pentru CSM Suceava4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SUNTEM INCREZATORI trimis de
(19 oct 2007, 16:43:11
ADEVARUL E CA AM MUNCIT PENTRU ACEST LOC SI AM DAT TOT CE ERA MAI BUN IN TEREN. SPERAM CA ANUL VIITOR SA ADUCEM ACASA MEDALIA DE AUR SAU ARGINT . MULTUMIM DOMNULUI ANTRENOR BRAICU PENTRU TOATA RABDAREA CARE O ARE CU NOI SI PENTRU TIMPUL ACORDAT JUCATORILOR
2.   SPERAM LA MAI MULT trimis de
(19 oct 2007, 16:47:44
ACEASTA COMPETITIE NE'A DESCHIS OCHII SI NE'A ARATAT CA TREBUIE SA MUNCIM MAI MULT SI SA AJUNGEM ACOLO UNDE NE ESTE LOCUL MERITAT SI SA LUAM AURUL. SPERAM CA LA ANUL SA OBTINEM UN LOC MAI BUN .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează