Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 oct 2007 - Anul XII, nr. 235 (3610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Sucevenii pot scăpa astăzi de deşeurile electrocasnice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Sucevenii care deţin aparate electrocasnice vechi şi nefuncţionale pot scăpa astăzi de ele, fără a cheltui timp sau bani. Primăria Suceava, prin Serviciul de Salubrizare şi Biroul de Mediu, desfăşoară astăzi o acţiune amplă dedicată Zilei Colectării Deşeurilor provenite din echipamente electrice şi electrocasnice (DEEE). Cetăţenii din municipiu pot aduna aceste obiecte în punctele amenajate pentru colectarea deşeurilor menajere, de unde vor fi ridicate, gratuit, de angajaţii societăţii Rosal.

„Deşi am pregătit cu atenţie această acţiune, am primit o adresă de la Ministerul Mediului în care se specifică faptul că această campanie naţională se amână pentru data de 3 noiembrie. La Suceava vom avea două etape ale acţiunii de colectare. Fiind vorba despre o activitate relativ nouă, este mai bine să ne obişnuim cu regulile”, a declarat viceprimarul Angela Zarojanu.

Obiectele vechi, fie că este vorba despre frigidere vechi, aspiratoare, computere învechite, radiouri stricate, ventilatoare ori cuptoare cu microunde ce nu mai folosesc la nimic, dar ocupă spaţiu în casă, pot fi depuse astăzi la containerele de gunoi între orele 8.00 şi 14.00. Cetăţenii care locuiesc în Iţcani sau Burdujeni pot să-şi scoată aceste obiecte în faţa casei, de unde vor fi, de asemenea, preluate de maşinile Rosal.

Colectarea deşeurilor DEEE nu se va face numai în aceste zile, sucevenii putând să-şi elibereze casa de obiecte electronice scoase din uz solicitând asistenţă tehnică gratuită din partea Rosal. Pentru persoanele juridice, transportul echipamentelor electronice defecte la punctul de colectare din municipiul Suceava este asigurat doar contra-cost. Persoanele care doresc informaţii suplimentare cu privire la colectarea deşeurilor DEEE pot apela la dispeceratul Rosal, la telefonul 516446, sau la Primăria Suceava, camera 40, telefon 212696, interior 254 sau 154.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii pot scăpa astăzi de deşeurile electrocasnice.
 Vizualizări articol: 802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii pot scăpa astăzi de deşeurile electrocasnice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează