Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 oct 2007 - Anul XII, nr. 235 (3610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primarul Romei le cere italienilor sa protesteze contra infractionalitatii comise de romani

Sâmbătă, 6 Octombrie 2007 (15:27:08)
"Consulatul Romaniei la Milano si cateva dintre asociatile romanesti din Italia au fost amenintate, sambata, printr-un mesaj trimis prin posta electronica. Mesajul - scris in limba italiana - avertizeaza comunitatea romaneasca ca va fi prima vizata de represiuni rasiste.

Seful misiunii diplomatice de la Roma, Radu Horumba, insarcinatul cu afaceri de la Ambasada Romaniei in Italia, considera ca aceasta amenintare nu este un motiv de ingrijorare pentru romanii care se afla in prezent in Peninsula.

"Noi am anuntat autoritatile italiene. Deja se lucreaza la caz si informal stiu ca au aparut o serie de rezultate. Nu este un motiv de preocupare pentru noi in acest moment si nu credem ca este decat reactia unui individ care s-ar putea sa aiba grave probleme patologice.

Oricum autoritarie italiene au fost informate, vom solicita si noi clarificarile necesare si mai ales modul cum se va solutiona aceasta intamplare.

Consider ca in acest context, romanii care muncesc si sunt onesti si cinstiti nu vor avea probleme, dar cei care in schimb sunt certati cu legea, nu respecta normele locale ... astia da. Sunt cei care de fapt au si generat intr-o anumita masura aceasta reactie pe care o inregistram noi acum in Italia."

Potrivit cotidianului Il giornale, primarul Romei, Walter Veltroni, cheama cetatenii capitalei italiene sa iasa in strada pentru a protesta impotriva infractionalitatii comise in cea mai mare parte de romani.

Actiunea de protest va avea loc sambata, 13 octombrie a.c."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Romei le cere italienilor sa protesteze contra infractionalitatii comise de romani.
 Vizualizări articol: 621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Romei le cere italienilor sa protesteze contra infractionalitatii comise de romani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează