Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 oct 2007 - Anul XII, nr. 235 (3610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Garda de Mediu

Primăria Bosanci, amendată din cauza unui cal mort

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Primăria Bosanci a fost amendată cu 1.200 de lei de comisarii Gărzii de Mediu Suceava din cauza lipsei de reacţie manifestate într-un caz în care sănătatea oamenilor din comună a fost pusă în pericol. Potrivit comisarului şef al Gărzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim, în urma unui control efectuat împreună cu inspectori din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi reprezentanţi ai postului de Poliţie Bosanci, comisarii de mediu au constatat că, pe malul iazului, în zona inundabilă, a fost abandonat un cadavru de cal.

Verificarea s-a efectuat ca urmare a unei sesizări venite din partea administratorului iazului piscicol Nemirceni, situat în comuna Bosanci, cu privire la faptul că, în mod iresponsabil, cineva a aruncat animalul mort în zona limitrofă iazului, la aproximativ 3 - 4 metri de luciul de apă.

Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu Suceava a solicitat Primăriei şi Poliţiei comunei Bosanci efectuarea unor cercetări în vederea depistării proprietarului animalului mort şi a vinovatului pentru abandonarea acestuia în zona de protecţie a iazului, lucru care pune în pericol atât sănătatea populaţiei, cât şi viaţa faunei şi florei din zonă.

„Conform legii, Primăria Bosanci avea obligaţia de a ridica animalul mort şi de a-l preda unei firme specializate în vederea incinerării cadavrului. Autorităţile locale au dispus însă acoperirea cu pământ a cadavrului”, a explicat comisarul Harasim.

În contextul în care această faptă s-a produs în cunoştinţă de cauză sau cu premeditare, persoana vinovată riscă să i se întocmească dosar penal.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Bosanci, amendată din cauza unui cal mort.
 Vizualizări articol: 881 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Bosanci, amendată din cauza unui cal mort0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează