Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 oct 2007 - Anul XII, nr. 235 (3610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În sfârşit

Au sosit fondurile pentru protezele persoanelor cu dizabilităţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Sute de persoane cu dizabilităţi din Suceava vor avea peste cel mult o lună protezele promise. 750 de suceveni aşteaptă de mai bine de jumătate de an proteze pentru membre, proteze auditive, saci de colostomie sau alte tipuri de dispozitive. Pentru că decizia completată de către angajaţii Casei de Asigurări de Sănătate este valabilă doar 30 de zile, iar timpul necesar realizării unei proteze este de peste trei săptămâni, persoanele cu dizabilităţi trebuie ca în cel mai scurt timp să îşi actualizeze decizia şi dovada de asigurat sau cuponul de pensie pentru a putea beneficia de lucrurile solicitate. Pentru urgentarea formalităţilor, CAS Suceava va trimite, în următoarele zile, persoanelor de pe lista de aşteptare scrisori de înştiinţare în acest scop. Anul trecut numărul de cereri onorate a fost de 3.464 de proteze în valoare de 14 miliarde de lei vechi, un număr de aproape cinci ori mai mare decât cele de anul acesta, deoarece în anul 2006 au fost rezolvate şi cazuri restante încă din anul 2002. Cele 750 de proteze care vor fi realizate anul acesta pentru suceveni vor valora aproximativ 7 miliarde de lei vechi, cele mai multe dintre acestea fiind auditive, însă ca valoare protezele pentru membre sunt mult mai scumpe.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au sosit fondurile pentru protezele persoanelor cu dizabilităţi.
 Vizualizări articol: 795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au sosit fondurile pentru protezele persoanelor cu dizabilităţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează