Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 oct 2007 - Anul XII, nr. 235 (3610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Veşti proaste

Alte şase străzi din Suceava, închise, din cauza lucrărilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Coşmarul străzilor închise continuă, pentru suceveni, şi la finalul acestei săptămâni. În zona centrală a municipiului, dacă strada Tipografiei rămâne închisă până când firma Test Prima va primi materialele necesare pentru finalizarea lucrărilor, astăzi va fi închisă şi strada Vasile Bumbac, pe porţiunea cuprinsă între Aleea Nucului şi strada Ciprian Porumbescu, cunoscută de suceveni sub numele de Străpungere. Circulaţia va fi astăzi restricţionată şi pe strada Oituz, în porţiunea dinspre fostul sediul al Poliţiei Rutiere Suceava. Accesul autovehiculelor în zonă se va face fie pe strada Universităţii, fie pe strada Lecca Morariu. Gropile din această zonă vor fi astfel „acompaniate” de câteva şanţuri pe care reprezentanţii societăţii care lucrează la reţeaua de termoficare promit să le acopere în cel mai scurt timp.

Astăzi, în intervalul 7.00-19.00, se va realiza şi o traversare pe strada Viitorului, din cartierul Obcini, lucrare care impune închiderea parţială a străzii, pe porţiunea de legătură cu strada Slătioarei. Luni, jumătate din strada Octav Băncilă, din cartierul Zamca, va fi închisă din cauza aceluiaşi tip de lucrări, urmând ca, cel mai posibil, marţi săpăturile să fie continuate pe strada Vişinilor.

Cele mai mari probleme le ridică lucrările ce urmează să se efectueze, începând de marţi, în zona Autogării din municipiul Suceava, pe strada Vasile Alecsandri, în faţa Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”, şi pe strada Armenească. Primarul Ion Lungu a solicitat constructorului, societatea Test Prima, să îşi coordoneze lucrările în această zonă astfel încât cele două străzi să nu fie închise concomitent.

„Am solicitat ca, în limita posibilităţilor, mai întâi să fie finalizată traversarea străzii Vasile Alecsandri, apoi lucrările să fie continuate pe strada Armenească, pentru ca traficul în zonă să fie cât mai puţin afectat. Din păcate, străzile din Suceava nu permit devieri ale traficului astfel încât sucevenii să nu fie afectaţi de aceste lucrări”, a declarat primarul Ion Lungu.

În ceea ce priveşte ritmul lucrărilor, cele mai mari întârzieri le înregistrează firma Energo Construcţia Bucureşti, care lucrează în zona Zamca.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alte şase străzi din Suceava, închise, din cauza lucrărilor.
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alte şase străzi din Suceava, închise, din cauza lucrărilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent