Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 oct 2007 - Anul XII, nr. 235 (3610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumiri

PNL Suceava critică PSD, pentru că se opune construirii noului Spital de Urgenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Liberalii suceveni sunt indignaţi de faptul că celelalte partide politice nu sprijină iniţiativele lor benefice pentru comunitate, apreciind că „nu au înţeles că interesul comunităţii trebuie să fie deasupra intereselor şi orgoliilor proprii”.

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Mihai Aurel Steiciuc, a făcut referite la noul Spital de Urgenţă care este programat să se construiască în municipiul Suceava, investiţie căreia PSD încearcă să-i pună beţe în roate. Steiciuc nu a spus-o în mod direct, însă este vorba de demersurile pe care directorul Complexului Muzeal Bucovina, Emil Ursu, marcant membru PSD, le-a făcut pentru a clasa în categoria monumentelor istorice Spitalul Vechi, în locul căruia ar urma să se construiască noul spital de urgenţă.

Vicepreşedintele PNL Suceava a subliniat faptul că liberalii nu pun piedici proiectelor PSD, arătând că încearcă să găsească soluţii pentru deblocarea proiectului „Utilităţi şi mediu la standarde europene”. „Guvernul liberal Tăriceanu a ştiut să facă bani pentru buget şi cu aceşti bani a luat măsuri sociale, a mărit pensiile, alocă fonduri pentru dezvoltarea satului românesc, creşte numărul persoanelor care primesc ajutoare sociale. În acelaşi timp, acelaşi guvern se arată interesat de sănătatea românilor şi una dintre măsurile luate în acest sens este construirea a 20 de spitale de urgenţă, o investiţie de circa 1,9 miliarde de euro. În municipiul Suceava s-a aprobat o investiţie de aproximativ 94 de milioane de euro pentru un astfel de spital. Şi surpriză. Cei care se opun acestor măsuri sociale sunt din zona social democrată, de la PSD. Dacă PSD-ul sucevean crede că aşa poate bloca o iniţiativă liberală în interesul cetăţenilor, trebuie să-i amintim că nu noi am blocat iniţiativele lor, ci, din contra, ajutăm la deblocarea lor”, a declarat Steiciuc.

El a recomandat politicienilor „al cărui număr în schema de funcţionare a judeţului a fost demult depăşit” să încerce să facă şi ceva constructiv pentru judeţ.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava critică PSD, pentru că se opune construirii noului Spital de Urgenţă.
 Vizualizări articol: 780 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL Suceava critică PSD, pentru că se opune construirii noului Spital de Urgenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent