Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 oct 2007 - Anul XII, nr. 235 (3610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Facilitate

Internet gratuit în parcul Universităţii Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava beneficiază din această săptămână de trei arii de acoperire FreeHotSpot. Acestea permit accesul gratuit la resurse Internet pentru studenţi, personalul universităţii şi toţi cei care deţin dispozitive mobile de conectare (laptop-uri, PDA-uri) şi se află în ariile respective.

Zonele cu internet gratuit tip wireless sunt terenul de sport al instituţiei de învăţământ superior din Suceava, Căminul 4, parcul universităţii şi spaţiul dintre Corpul A şi restaurantul universităţii. Universitatea este în acest moment prezentă şi în baza de date FreeHotSpot, venind în sprijinul comunităţii locale, prin oferirea de oportunităţi de informare şi acces liber la resurse electronice.

În majoritatea spaţiilor universitare există de mai mult timp şi acoperire wireless de tip WiFi/HotSpot, asigurată de 15 puncte de acces radio (Access Point), care permit accesul fără fir la reţeaua Internet/Intranet şi mobilitatea necesară pentru cadre didactice şi studenţi (amfiteatre, holuri, laboratoare, restaurant universitar). Internetul wireless este asigurat pe baza unui acord încheiat între Departamentul de Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei al Universităţii "Ştefan cel Mare" şi reprezentantul local al FreeHotSpot.com. Universitatea beneficiază de 3 arii de acoperire FreeHotSpot.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Internet gratuit în parcul Universităţii Suceava.
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Internet gratuit în parcul Universităţii Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează