Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 oct 2007 - Anul XII, nr. 234 (3609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Termen scadent

Primăria cere prima rată pentru apartamentele din blocurile 20, 21 şi 22

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Sucevenii care au cumpărat, în urma unor licitaţii desfăşurate în vara acestui an, apartamente în blocurile 20, 21 şi 22 din cartierul Obcini, vor trebui să achite municipalităţii prima rată din preţul locuinţelor achiziţionate. Conform precontractelor semnate între Primăria Suceava şi cei 27 de cumpărători, pe măsură ce lucrările de finalizare a celor trei blocuri sunt în desfăşurare, proprietarii locuinţelor trebuie să achite o anumită cotă din preţul total cu care au achiziţionat locuinţele.

„Verificând şantierele din oraş, am rămas plăcut surprins că, în sfârşit, acele ruine de la intrarea în municipiul Suceava încep să capete înfăţişare de blocuri”, a apreciat primarul Ion Lungu, care a precizat că banii se vor încasa în funcţie de stadiile lucrărilor, astfel încât firmele care execută aceste lucrări să poată fi plătite pentru serviciile prestate. Potrivit edilului şef al Sucevei, numai adoptând acest stil de lucru de ambele părţi, cele trei blocuri vor putea fi date în folosinţă în anul 2008.

Finalizarea acestor blocuri este, în opinia primarului Ion Lungu, „o reparaţie morală pentru cele 44 de persoane care au achiziţionat locuinţe în blocurile 20, 21 şi 22 din Obcini, încă din 1990”. Ansamblul de locuinţe Obcini IB este format din 71 de apartamente, dintre care 44 au fost contractate în urmă cu 17 ani, când a început ridicarea acestor blocuri. Valoarea necesară pentru lucrările de finalizare a blocurilor 20, 21 şi 22 va fi acoperită din suma obţinută în urma vânzării, prin licitaţie, a 26 de apartamente, din diferenţele plătite de proprietarii care au contractat 44 de apartamente încă din anii ’90, precum şi de la bugetul local al municipiului Suceava.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria cere prima rată pentru apartamentele din blocurile 20, 21 şi 22.
 Vizualizări articol: 782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Primăria cere prima rată pentru apartamentele din blocurile 20, 21 şi 224.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează