Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 oct 2007 - Anul XII, nr. 234 (3609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De neimaginat

Crima care a îngrozit un sat întreg

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Crima cu sânge rece comisă de Grigore Iacob împotriva fostei sale soţii este dezbătută şi acum pe toate părţile în satul Stamate. Oamenii îl acuză la unison pe autorul faptei şi cred că o parte din vina acestei tragedii aparţine şi autorităţilor, care nu au luat nici o măsură împotriva lui Grigore Iacob. De aceeaşi părere sunt şi rudele femeii, care se gândesc la fetiţa de numai 7 ani rămasă fără nici un sprijin.

La casa din Stamate, acolo unde s-a petrecut nenorocirea, pregătirile pentru înmormântare sunt pe ultima sută de metri. Toţi cei care au cunoscut-o pe Petronela Carmen Iacob au ţinut să-i aducă un ultim omagiu, iar mâine o vor conduce pe ultimul drum.

De partea cealaltă, în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Grigore Iacob aşteaptă împăcat cu sine să afle ce se va întâmpla în viitor. Fost naş de tren, bărbatul nu a rezistat prea mult în sistem, iar în ultimii ani a fost plecat la muncă în străinătate, pentru diferite perioade de timp. Chiar dacă a declarat că-i pare rău pentru că şi-a omorât fosta soţie, Grigore Iacob va fi trimis în judecată, cel mai probabil pentru omor calificat.

Oribila crimă s-a petrecut marţi dimineaţă, în grajdul din gospodăria unde locuia Petronela Iacob şi fiica ei. Hotărârea de divorţ pe care bărbatul o primise cu o zi înainte l-a enervat la culme, motiv pentru care s-a deplasat la Stamate pentru a-i cere socoteală celei cu care convieţuise mai mulţi ani. Discuţia pe care a avut-o cu fosta soţie a degenerat rapid, iar Grigore Iacob a devenit de o agresivitate ieşită din comun. Mai întâi a legat-o pe femeie cu mâinile la spate şi a lovit-o în repetate rânduri, pentru ca în final s-o înjunghie de 13 ori, provocându-i decesul. Bărbatul a fugit apoi, iar după ce şi-a anunţat soacra din Italia despre cele întâmplate s-a predat la Poliţie. Miercuri după-amiază, judecătorii de la Tribunalul Suceava l-au arestat pentru o perioadă de 29 de zile, iar pentru fapta sa riscă între 15 şi 25 de ani de puşcărie.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crima care a îngrozit un sat întreg.
 Vizualizări articol: 930 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crima care a îngrozit un sat întreg0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent