Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 oct 2007 - Anul XII, nr. 234 (3609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Flutur: „Guvernul Tăriceanu III va fi Guvernul Tataia”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Preşedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur (foto), a declarat ieri că Guvernul Tăriceanu III care se vede la orizont va fi „Guvernul Tataia”, făcând referire la preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. Şi asta, a spus Flutur, după ce a văzut că la votul pentru moţiunea de cenzură depusă de PSD, liberalii l-au aplaudat pe Iliescu când şi-a arătat votul împotrivă.

„Ieri (nr- miercuri, 3 octombrie) mi-a fost dat să văd în plenul celor două Camere cum grupul PNL l-a aplaudat la scenă deschisă pe Ion Iliescu când şi-a arătat votul împotriva moţiunii. Acest lucru înseamnă că Guvernul Tăriceanu III va fi Guvernul Tăriceanu Tataia şi că PNL, pentru supravieţuire, s-a dat cu nucleul dur comunist nereformat din jurul lui Ion Iliescu şi a înlocuit papioanele cu cravata de pionier şi basca lui Ion Iliescu”, a declarat Flutur.

Preşedintele executiv al PLD a ţinut să-i avertizeze pe liberali că bucuria creată de respingerea moţiunii „nu va ţine mult”. „Nu ştiu ce vor spune în memoria Brătienilor, dar îi avertizez că această bucurie nu va ţine mult, deoarece şi nucleul dur din jurul lui Ion Iliescu, după cum vedeţi, începe să dea socoteală. Tot ieri am văzut cum PNL-iştii au venit să îi facă loc lui Iliescu în Piaţa Universităţii, loc recunoscut pentru electoratul de dreapta. Numai că nu a fost să fie aşa. PNL de fapt a primit un loc pe Bulevardul Victoriei Socialismului de la Iliescu”, a mai spus Flutur.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Guvernul Tăriceanu III va fi Guvernul Tataia”.
 Vizualizări articol: 725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: „Guvernul Tăriceanu III va fi Guvernul Tataia”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează