Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 oct 2007 - Anul XII, nr. 234 (3609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Plicuri plimbate

Au sosit taloanele restante pentru evaluarea stării de sănătate a populaţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"O parte din taloanele emise în cadrul Programului naţional privind evaluarea stării de sănătate a populaţiei şi care nu au ajuns la destinaţie au fost retrimise la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate pentru a fi redistribuite. Patru mii de plicuri conţinând scrisorile de informare şi taloanele securizate vor fi sortate în următoarele 2-3 zile, iar începând de luni, 8 octombrie, persoanele care au depus cereri la CAS şi ale căror taloane se află printre cele primite de la Bucureşti vor fi anunţate pentru a le putea ridica. De asemenea, persoanele născute în lunile iulie şi august şi care nu au primit aceste taloane sunt rugate să sune, începând de luni, la CAS (tel. 522675, 520496) pentru a afla dacă taloanele lor se regăsesc printre cele primite de la Bucureşti. Aceste taloane sunt realizate de Ministerul Sănătăţii Publice şi Casa Naţionala de Asigurări de Sănătate şi sunt distribuite de la Bucureşti prin Compania Naţională „Poşta Română”, direct către populaţie. Plicurile sunt înmânate fie destinatarului, fie membrilor majori ai familiei acestuia, ce locuiesc la aceeaşi adresă. Persoanele care nu sunt găsite la domiciliu de către factorul poştal primesc un singur aviz de înştiinţare prin care sunt invitate, în termen de 3-4 zile lucrătoare, la sediul oficiului poştal de care aparţin pentru a-şi ridica personal trimiterile. Dacă persoanele nu se prezintă la oficiile poştale în acest termen, taloanele sunt returnate la Casa de Expediţii Bucureşti. După sortarea pe judeţe, plicurile sunt aduse din nou în Suceava, de această dată la sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, instituţie care verifică motivele pentru care taloanele respective nu au fost distribuite, prin confruntarea cu bazele de date existente. Plicurile care nu au fost respinse din motive precum decesul sau plecarea din ţară a persoanei vor fi redistribuite. Beneficiarii născuţi în lunile iulie şi august care nu au primit încă taloanele le pot obţine prin depunerea unei sesizări în acest sens, însoţită de o copie după buletinul de identitate la sediul CAS. În cazul în care pe taloane se găsesc date de identificare greşite sau beneficiarul a pierdut talonul, se aplică acelaşi procedeu, pentru ca acestea să fie retipărite."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au sosit taloanele restante pentru evaluarea stării de sănătate a populaţiei.
 Vizualizări articol: 771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au sosit taloanele restante pentru evaluarea stării de sănătate a populaţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează