Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2007 - Anul XII, nr. 233 (3608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nesimţire crasă

Şoferi obligaţi să circule prin apă după închiderea unui pod

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Nesimţire crasă. De asta au dat dovadă cei care se ocupă de refacerea podului situat pe drumul naţional 2H, înainte de intrarea în Rădăuţi, dinspre Milişăuţi. Deşi autorităţile au anunţat marţi că circulaţia dinspre Rădăuţi spre Suceva va fi întreruptă de joi dimineaţă până sâmbătă dimineaţă, din cauza unor lucrări la podul peste râul Suceviţa, ieri dimineaţă şoferii au avut surpriza să constate că drumul era deja blocat, situaţie care a creat o aglomeraţie de autoturisme, cozile la capetele podului fiind de peste un kilometru. Şi cum românul este inventiv, după scurt timp a fost găsită şi soluţia, mai precis zona lucrărilor a fost ocolită printr-un vad din apropierea podului, ceea ce a făcut traficul deosebit de dificil, în condiţiile în care terenul este accidentat. Trebuie remarcat că, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, au fost instalate câteva indicatoare pentru devierea pe ruta Rădăuţi-Dorneşti-Ratoş-Suceava, însă acestea au fost prea puţine sau nu au fost amplasate în locurile cele mai bune, pentru că ieri, după orele prânzului, majoritatea celor care circulau cu autoturisme spre Suceava nu ştiau nimic despre noua situaţie creată de lucrările de la ieşirea din municipiu.

Potrivit adresei remise pe 1 octombrie de către Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi – Biroul Siguranţa Circulaţiei, adresă în care se menţionează „aprobarea închiderii circulaţiei rutiere în zona podului peste râul Suceviţa pe DN 2H KM 11+606, în perioada 03.10.2007, ora 09.00,- 06.10.2007, ora 09.00.”, către antreprenor, „accidentele de circulaţie înregistrate, având drept cauză semnalizarea rutieră temporară incompletă, lipsa acesteia sau degradări ale sistemului rutier al variantei ocolitoare propuse, revin în totalitate executantului de lucrări, atrăgând răspunderea contravenţională, civilă sau penală, după caz, potrivit legii”.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi obligaţi să circule prin apă după închiderea unui pod.
 Vizualizări articol: 756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şoferi obligaţi să circule prin apă după închiderea unui pod0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează