Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2007 - Anul XII, nr. 233 (3608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ofertă

Locuri de muncă în Germania, pentru tinerii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Tinerii din judeţul Suceava care doresc să lucreze în Germania au la dispoziţie o ofertă de locuri de muncă în domenii variate precum comerţul, agricultura, economia sau afacerile. Oferta angajatorilor germani a fost comunicată Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava de Centrala pentru Medierea Străinilor şi a Specialiştilor din Bon şi poate fi consultată la sediul Agenţiei.  Angajatorii germani caută forţă de muncă din rândul tinerilor suceveni cu calificare profesională încheiată, în meseriile de vânzător (bunuri de consum), asistent agricol, economist, asistent de vânzări sau manager în afaceri.

Una dintre cerinţele angajatorilor germani este ca tinerii solicitanţi să cunoască bine limba germană. Pentru a obţine mai multe informaţii, cei interesaţi se pot adresa biroului de informare din sediul AJOFM Suceava, etajul I, camera 14 sau la telefonul 0230/523279, interior 104.

Oferta societăţilor din Germania, adresată nu doar tinerilor solicitanţi, ci şi altor categorii de vârstă din judeţul Suceava, valabilă în această perioadă, cuprinde locuri de muncă în specializările: bucătar (20 de locuri), chelner (15), servicii hoteliere (5), gastronomia de sistem (70), agricultor şi mecanic pentru maşini agricole (20), îngrijirea bolnavilor (20), zidar, electrician, zugrav, lăcătuş, strungar (cumulat 50 de locuri), măcelar (10), vânzător în domeniul alimentar şi comerţul cu amănuntul (5). Cei interesaţi să ocupe unul dintre aceste posturi se pot înscrie în baza de date pentru selecţie, prin depunerea unui dosar, la sediul AJOFM Suceava, până la data de 31 octombrie 2007.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuri de muncă în Germania, pentru tinerii suceveni.
 Vizualizări articol: 990 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locuri de muncă în Germania, pentru tinerii suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează