Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2007 - Anul XII, nr. 233 (3608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Organizare

Noua conducere instituie ordinea şi disciplina în PD Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Noua conducere a organizaţiei municipale Suceava a PD, instalată după alegerile din 22 septembrie, şi-a intrat serios în pâine. Aşa cum a declarat preşedintele organizaţiei, Florin Olaru, la prima conferinţă de presă pe care a ţinut-o în această calitate, primele acţiuni au vizat punerea la punct a bazei de date cu membrii de partid şi responsabilizarea biroului de conducere, acţiuni care au ca scop eficientizarea activităţii. Olaru a arătat că vicepreşedinţii şi secretarii executivi au primit atribuţii precise, hotărându-se totodată ca şedinţele Biroului Permanent Local să se ţină mai des.

„Am cerut ajutorul Biroului Permanent Local ca până la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie să organizăm şedinţe în fiecare săptămână, şi nu o dată pe lună, cum spune statutul, pentru a putea avea o eficienţă mai mare, a comunica mai uşor şi pentru a stabili strategiile. Ne aşteaptă o campanie grea şi trebuie să fim foarte bine pregătiţi pentru a demonstra că PD este cel mai important partid în plan local”, a spus preşedintele PD Suceava.

El a precizat că s-a hotărât ca acele persoane care absentează la trei şedinţe ale Biroului Permanent Local sau nu îşi plătesc cotizaţia la partid să fie excluse din această structură de conducere, adică să-şi piardă funcţiile. „Faptul că s-a votat acest lucru arată că într-adevăr s-a înţeles că trebuie să facem echipă şi să punem osul la treabă”, a menţionat Olaru.

Preşedintele PD Suceava a precizat că purtător de cuvânt al organizaţiei a fost desemnat secretarul general, Mihai Ştefănoaia, iar responsabilă în relaţiile cu mass-media şi cu imaginea pe vicepreşedinta Mona Săndulescu. 

„Vrem să fim aproape de oameni, de aceea ne propunem să identificăm problemele cu care se confruntă aceştia şi să venim cu soluţii la rezolvarea lor, nu numai cu idei”, a  mai spus Olaru.

La rândul său, proaspătul purtător de cuvânt al organizaţiei, Mihai Ştefănoaia, şi-a exprimat speranţa ca momentul alegerii noii conduceri să însemne „o relansare nu doar de jure, ci şi una de facto a organizaţiei implicit la nivel electoral”.

„Calitatea, performanţa şi responsabilitatea vor fi cuvintele de ordine în organizaţie. Ca echipă ne propunem să ne concentrăm pentru obţinerea unui scor bun la alegerile europarlamentare, iar în paralel să începem  implementarea proiectelor de relansare a PD la nivel de municipiu, iar gestionarea carierei prin asigurarea posibilităţilor de afirmare în cadrul organizaţiei pe criterii de competenţă şi loialitate pentru toţi militanţii ce pot contribui la promovarea valorilor susţinute de PD, la atragerea de noi membri şi simpatizanţi, precum şi la reflectarea unei imagini pozitive asupra acţiunilor PD să devină un principiu pentru PD”, a declarat Ştefănoaia.

Vicepreşedintele organizaţiei municipale Suceava a PD, consilierul local Mona Săndulescu, promite că aleşii democraţi se vor comporta demn în deliberativul local şi vor susţine doar proiectele care vin în folosul cetăţenilor.

„Consilierii PD vor aborda aceeaşi linie ca şi până acum. Vom face opoziţie în Consiliul Local, dar o opoziţie constructivă. Vom susţine proiectele de hotărâre care vor fi în folosul cetăţenilor, iar cele pe care le vom considera inoportune nu le vom vota”, a spus Săndulescu.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noua conducere instituie ordinea şi disciplina în PD Suceava.
 Vizualizări articol: 985 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noua conducere instituie ordinea şi disciplina în PD Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează