Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 oct 2009 - Anul XIV, nr. 253 (4239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Supleţea visată, cu haine potrivite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alcătuirea unei ţinute care să vă avantajeze poate deveni o adevărată bătaie de cap, mai ales dacă sunteţi şi presată de timp, cum se întâmplă de cele mai multe ori dimineaţa.
Iată ce puteţi face pentru a vă crea o ţinută potrivită în mai puţin de cinci minute.

Când vine vorba să vă alegeţi hainele pe care le veţi purta într-o zi normală de lucru sau chiar cu o ocazie specială, deciziile luate într-o fracţiune de secundă pot face dintr-o ţinută obişnuită una spectaculoasă ori, dimpotrivă, o pot strica iremediabil. De aceea, în fiecare dimineaţă, este important să vă alegeţi hainele în aşa fel încât să obţineţi un echilibru vizual. Pe româneşte, trebuie să vă asiguraţi că proporţiile şi liniile hainelor şi accesoriilor dumneavoastră vă pun în evidenţă punctele forte ale siluetei, mascând imperfecţiunile.
Şi pentru că, indiferent de ocazia pentru care se pregătesc, toate femeile îşi doresc să arate mai suple, vă oferim câteva sfaturi de care să ţineţi seama de fiecare dată când vă alegeţi o ţinută.

 

Evaluaţi-vă conformaţia

Trebuie să vă luaţi inima în dinţi şi să vă cunoaşteţi imperfecţiunile, recunoscând în primul rând că unele părţi ale corpului dumneavoastră sunt mai voluminoase decât v-aţi dori.
Folosiţi această informaţie pentru a vă îmbrăca în haine şi culori care să vă avantajeze. Dacă aveţi şoldurile late şi posteriorul voluminos şi doriţi să atrageţi atenţia asupra trunchiului, care este mai bine proporţionat, alegeţi să purtaţi pantaloni şi fuste în nuanţe închise împreună cu bluze, cămăşi, eşarfe şi bijuterii deschise la culoare. Un astfel de artificiu va ghida privirile celor din jur către bust şi umeri. Şi decolteul este un aspect de care trebuie să ţineţi seama dacă doriţi ca atenţia să fie îndreptată către partea de sus a corpului. Optaţi pentru decolteuri rotunde, pătrate sau în V, cu broderii sau imprimeuri sau alegeţi cămăşi cu guler înalt sau cu jabou, pentru a distrage atenţia de la şolduri şi posterior.
Femeile pe care natura le-a înzestrat cu un bust generos trebuie să inverseze „rolurile” hainelor: bluze sau cămăşi uni împreună cu fuste cu diverse imprimeuri sau cu pantaloni evazaţi.

 

Folosiţi din plin puterea culorilor

Negrul, maroul închis şi bleumarinul sunt deja cunoscute pentru capacitatea lor de a subţia silueta. Folosiţi deci aceste culori în avantajul dumneavoastră: pantalonii pană negri, puloverele în nuanţe de gri închis, fustele-creion din denim în culori închise, dar şi bluzele de bumbac şi jerseu în aceleaşi tonuri de culori nu trebuie să vă lipsească din garderobă.
Faceţi uz de contraste pentru a atrage atenţia celor din jur asupra părţilor corpului pe care vreţi să le scoateţi în evidenţă. Astfel, un colier îndrăzneţ în nuanţe vii sau o eşarfă aranjată elegant la gât va atrage imediat privirile către zona decolteului, mai ales dacă sunt afişate în contrast cu haine închise la culoare. În acest mod, vă veţi putea pune în valoare părţile mai delicate ale siluetei.

 

Accesorizaţi orice ţinută

Purtând, de exemplu, brăţări solide sau împodobindu-vă încheietura cu mai multe brăţări fine şi subţiri, sau afişând un (singur) inel cu piatră mare, vă accentuaţi o parte fină şi delicată a corpului.
Cerceii lungi, fie că sunt subţiri, fie că sunt gen candelabru, alungesc linia gâtului şi vă încadrează foarte frumos chipul, un artificiu care atrage cu siguranţă privirile.
Pentru a vă accentua talia şi a crea un efect de subţiere, puteţi purta o curea nu foarte lată. La fel de bine, puteţi opta pentru purtarea unei curele dacă vreţi să vă definiţi talia când vă îmbrăcaţi cu o rochie largă, cu un pulover supradimensionat sau cu o jachetă inspirată din moda masculină.

 

Apelaţi la un croitor bun

Un croitor priceput poate transforma un obiect vestimentar în unul care să vă avantajeze perfect sau poate ajusta o haină în aşa fel încât să se potrivească perfect cu tendinţele actuale ale modei. Uneori, un obiect vestimentar are nevoie doar de o cusătură, un tiv sau o ţesătură pentru a deveni o haină care să vă îmbrace perfect. De exemplu, o pereche de pantaloni largi vă vor avantaja imediat silueta, dacă sunt modificaţi în aşa fel încât să se adapteze nevoilor corpului dumneavoastră.

 

Nu uitaţi de încălţămintea adecvată!

Poate că nu ştiaţi, însă încălţămintea are „puterea” de a vă face să arătaţi mai suplă. Pantofii cu toc înalt şi subţire provoacă imediat acest efect. Evitaţi tocurile joase, pentru că acestea vă vor face să păreţi şi mai scundă. De asemenea, nu este recomandat să purtaţi pantofi cu baretă decât dacă sunteţi mignonă, cu trăsături corporale androgine. În sezonul rece, cizmele strâmte, cu toc înalt, sunt alegerea ideală pentru crearea unui efect de subţiere, indiferent de conformaţia dumneavoastră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Supleţea visată, cu haine potrivite.
 Vizualizări articol: 913 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Supleţea visată, cu haine potrivite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei