Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 aug 2010 - Anul XV, nr. 203 (4494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Luna Amară va deschide concertul Ozzy Osbourne de la Bucureşti

Formaţia Luna Amară va cânta în deschiderea concertului pe care celebrul rocker Ozzy Osbourne îl va susţine la Bucureşti, pe 2 octombrie, la Zone Arena, potrivit unui comunicat, remis MEDIAFAX, de Mihnea Blidariu, membru al trupei româneşti.

Potrivit comunicatului, o altă formaţie românească prezentă în deschiderea concertului Ozzy Osbourne la Bucureşti va fi Coma.

Bazele trupei Luna Amară au fost puse în urmă cu zece ani, la Cluj-Napoca, când formaţia a fost fondată sub numele Tanagra Noise. Membrii formaţiei sunt recunoscuţi pentru introducerea trompetei ca un element inedit pentru sound-ul unei trupe de rock. Până în prezent, trupa a lansat albumele "Asfalt" (2004), "Loc lipsă" (2006) şi "Don’t Let Your Dreams Fall Asleep" (2009).

Formaţia îi are în componenţă pe: Mihnea Blidariu - trompetă, voce, chitară, Mihnea Andrei Ferezan - chitară, Sorin Moraru - bass, Nick Fagadar - voce, chitară şi Răzvan Ristea - tobe.

Până în momentul de faţă, Luna Amară a cântat pe aceeași scenă cu trupe precum Faith No More, Clawfinger, Incubus, Paradise Lost, Exploited, Apocalyptica, HIM, Amorphis, Klimt1918, Toy Dolls. Anul acesta, Luna Amară a cântat în deschiderea concertelor pe care Anathema, Stone Sour, Alice In Chains și Rammstein le-au susţinut pe scena Tuborg Green Fest/ Sonisphere.

Concertul lui Ozzy Osbourne de la Bucureşti va avea loc la Zone Arena, pe 2 octombrie. Concertul va începe la ora 20.30 şi se va încheia la ora 22.00, pentru a nu tulbura ordinea şi liniştea publică, a declarat în 29 iulie, pentru MEDIAFAX, proprietarul Zone Arena şi impresarul care-l aduce pe celebrul rocker în România, Dorian Ciubuc.

Concertul face parte din turneul mondial de promovare a noului album al lui Ozzy Osbourne, "Scream", care a fost lansat pe 15 iunie. Produs de Ozzy Osbourne şi de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Membrii fondatori ai trupei sunt Ozzy Osbourne (solist vocal), Tony Iommi (chitară), Geezer Butler (bas) şi Bill Ward (tobe şi percuţie).

Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în Statele Unite ale Americii şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor de specialitate. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luna Amară va deschide concertul Ozzy Osbourne de la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Luna Amară va deschide concertul Ozzy Osbourne de la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei