Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 aug 2010 - Anul XV, nr. 203 (4494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trofeul Festivalului Mamaia 2010 a fost câştigat de Daniela Mihaela Cojocaru

Daniela Mihaela Cojocaru a câştigat Trofeul Mamaia 2010, acordat la cea de-a 40-a ediţie a Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia, artista interpretând piesa "Trurli", compusă de Vasile Vasilache, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

La secţiunea Interpretare, locul I a fost câştigat de Cristina Florentina Vasiu, care a interpretat piesa "Suflet gol" (compozitor Petru Mircea), locul a II-lea a fost ocupat de Rodica Elena Tudor, cu piesa "Tu n-ai avut curaj" (compozitor Şerban Georgescu), iar locul al III-lea a mers la Cristina Andreea Stroe, cu piesa "Dor de viaţă" (repertoriu Aura Urziceanu).

În acelaşi timp, la secţiunea Creaţie, pe primul loc s-a clasat piesa "La umbra ta" - compozitor Dragoş Dincă, textier Dragoş Dincă, interpret Lucia Carmen Dumitrescu. Locul al doilea a fost ocupat de piesa "Misterioasa mea" - compozitor Nicolae Caragia, textier Daniela Doroftei, interpret Mihai Bajenaru, în timp ce pe locul al treilea s-a situat melodia "O viaţă de artist" - compozitor Marcel Dragomir, textier Eugen Dumitru, interpret Mihaela Mihai.

Premiul "Teo Peter" a ajuns la Black Sea Orchestra şi Elena Gatcin, pentru piesa "Doar muzica" (compozitor Elena Gatcin, textier Iulia Pana).

Pe de altă parte, premiul Fundaţiei Internaţionale "Ion Voicu" a fost primit de Adrian Romcescu pentru Imnul Mamaia 2010 şi de ministrul Elena Udrea.

Premiul "Videoclip", oferit de regizorul Festivalului, Petre Năstase, a mers la Cristian Faur, în timp ce Premiul Presei a fost acordat trupei Cabaret, pentru piesa "Refrene Simple" (compozitor şi textier Mihăiţă Sorin Antonie).

Premiul TV Neptun a fost acordat compozitorului Horia Moculescu, iar Premiul oferit de Margareta Pâslaru a mers la Ciobanu Andrei, pentru melodia "Tu eşti singura", compozitor Andrei Tudor.

Premiul de popularitate, oferit de Café Frankfurt Bucureşti, a fost primit de piesa "Cât îmi e de greu", compozitor Tudy Zaharescu, textier Ana Mardare, interpret Ana Mardare şi Cristina Bondoc.

Juriul celei de-a 40-a ediţii a Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia 2010 a fost alcătuit din: Andrei Tudor, Adrian Romcescu, Viorel Gavrilă, Corina Chiriac, Dana Dorian, Gabriela Scraba, Titus Andrei, Berti Barbera, Mădălin Voicu (preşedinte), Mircea Drăgan şi Petre Năstase.

Ediţia din acest an a festivalului, care a marcat 40 de ani de muzică uşoară la Mamaia, s-a desfăşurat în perioada 23 - 29 august, la Teatrul "Soveja" din Constanţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trofeul Festivalului Mamaia 2010 a fost câştigat de Daniela Mihaela Cojocaru.
 Vizualizări articol: 384 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trofeul Festivalului Mamaia 2010 a fost câştigat de Daniela Mihaela Cojocaru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei