Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iul 2010 - Anul XV, nr. 159 (4450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Colin Firth şi Gary Oldman, într-un nou thriller de spionaj

Actorii Colin Firth, Gary Oldman, Ralph Fiennes şi Michael Fassbender vor juca în thrillerul de spionaj "Tinker, Tailor, Soldier, Spy", produs de Working Title şi Studio Canal, informează variety.com.

Filmul va fi regizat de Tomas Alfredson, regizorul lungmetrajului "Let The Right One In". Filmările vor debuta în luna octombrie la Londra.

Având la bază bestsellerul omonim scris de John Le Carre în 1974, filmul "Tinker, Tailor, Soldier, Spy" prezintă o veritabilă "vânătoare" de spioni care a pus pe jar serviciile secrete britanice în perioada Războiului Rece. Romanul lui John Le Carre a stat la baza realizării unui serial de televiziune produs de BBC în anii '70.

Scenariul acestui lungmetraj va fi scris de Peter Morgan, autorul peliculei "Frost/ Nixon".

Colin Firth este un actor britanic de film, teatru şi televiziune, devenit celebru în 1995 graţie rolului din adaptarea pentru televiziune a romanului "Mândrie şi prejudecată". Colin Firth şi-a câştigat reputaţia unui star internaţional după ce a jucat într-o serie de producţii cinematografice cu mare succes de casă, precum seria "Jurnalul lui Bridget Jones" - în care a jucat alături de Renee Zellweger şi Hugh Grant -, musicalul "Mamma Mia!", "Fata cu cercel de perlă", "Pur şi simplu dragoste" şi "Pacientul englez". Pentru rolul din "A Single Man", actorul britanic a primit premiul BAFTA pentru interpretare anul acesta, dar şi o nominalizare la premiile Oscar.

Gary Oldman a fost remarcat ca actor în urma prestaţiei sale din "Sid &Nancy" (1986), când a jucat rolul liderului trupei punk Sex Pistols, Syd Vicious. Actorul a mai interpretat roluri precum Lee Harvey Oswald, în "JFK", contele Dracula, în "Dracula", şi naşul lui Harry Potter, Sirius Black, în seria de filme realizate după cărţile scrise de J. K. Rowling. De asemenea, Gary Oldman a jucat în "Batman: Începuturi" şi "Cavalerul negru". Recent, actorul britanic a putut fi văzut pe marile ecrane în filmul "Cartea lui Eli" şi îşi va relua rolul Sirius Black în "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea a II-a", ce va fi lansat în iulie 2011.

Actorul Ralph Fiennes are în portofoliu aproape 40 de roluri, printre care cele din peliculele "Pacientul englez", de Anthony Minghella, "Lista lui Schindler", de Steven Spielberg, şi "Spider", de David Cronenberg. Cele mai importante roluri ale actorului britanic sunt cele din lungmetrajele "Înfruntarea titanilor", "In Bruges", "The Hurt Locker" şi "Cititorul".

Michael Fassbender este un actor cu origini germano-irlandeze, devenit celebru pe plan internaţional graţie rolului locotenentului Archie Hicox din filmul "Ticăloşi fără glorie" regizat de Quentin Tarantino. Michael Fassbender s-a făcut remarcat iniţial în serialul de televiziune britanic "Hex", fiind distribuit ulterior în epicul "300 - Eroii de la Termopile" şi în spectaculosul rol Bobby Sands din lungmetrajul "Foame", pentru care a primit premiul BAFTA în 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colin Firth şi Gary Oldman, într-un nou thriller de spionaj.
 Vizualizări articol: 362 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Colin Firth şi Gary Oldman, într-un nou thriller de spionaj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei