Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iun 2010 - Anul XV, nr. 140 (4431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Randy Jackson, fratele cântăreţului Michael Jackson, internat de urgenţă

Randy Jackson, fratele cântăreţului Michael Jackson, a fost internat de urgenţă, marţi, într-o clinică din sudul Californiei, după ce artistul american s-a plâns de dureri în zona pieptului, informează accesshollywood.com.

Randy Jackson, în vârstă de 48 de ani, s-a plâns de dureri în zona pieptului, marţi, la prânz, fiind apoi transportat la Huntington Memorial Hospital din Pasadena, unde aşteaptă rezultatul investigaţiilor medicale efectuate, a declarat o sursă din anturajul familiei Jackson.

Aceeaşi sursă a declarat că medicii consideră că artistul a suferit un accident cardiac minor, însă această informaţie nu a fost confirmată.

Luni, Randy a mers la tribunal alături de ceilalţi membri ai familiei Jackson pentru a asista la procesul medicului Conrad Murray, acuzat de omucidere involuntară în cazul Michael Jackson.

Săptămâna trecută, Randy Jackson a fost unul dintre invitaţii emisiunii "Newsroom" difuzată de postul CNN, în cadrul căreia el a declarat că medicul Conrad Murray ar trebui să fie acuzat de omor calificat. El a adăugat, totodată, că mai multe persoane au fost implicate în uciderea fratelui său Michael.

Într-o serie de mesaje postate pe platforma de micro-blogging Twitter în ultimele săptămâni, Randy Jackson a ţinut să precizeze că a reuşit să oprească un concert-tribut neautorizat, care urma să fie organizat în memoria lui Michael Jackson la Roma, pe 25 iunie. El a adăugat cu această ocazie că a reuşit să-i convingă pe oficialii cimitirului Forest Lawn din Glendale să permită accesul fanilor în apropierea mormântului lui Michael Jackson în ziua în care se comemorează un an de la moartea acestuia.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere". La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.

"Randy" Jackson este muzician şi a făcut parte, ca şi mai celebrul său frate, Michael, din grupul The Jackson 5. El este al optulea dintre cei nouă fraţi Jackson, fiind cel mai tânăr dintre membrii de sex masculin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Randy Jackson, fratele cântăreţului Michael Jackson, internat de urgenţă.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Randy Jackson, fratele cântăreţului Michael Jackson, internat de urgenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei