Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 feb 2010 - Anul XV, nr. 44 (4335)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copiii europeni sunt pasionaţi de jocurile video online

Circa 80% dintre copii din Europa accesează internetul pentru jocuri video online, potrivit unui studiu realizat de agenţia britanică Dubit, specializată pe cercetarea obiceiurilor de consum media ale copiilor, informează site-ul warc.com.

Studiul, care a fost realizat pe opt pieţe europene, pe un eşantion de 2.323 copii, cu vârste între şapte şi 14 ani, indică faptul că patru din cinci copii intră online pentru a accesa jocuri video.

Potrivit rezultatelor studiului, doar 65% dintre copiii din Germania intră pe web pentru jocuri, comparativ cu 89% dintre copii danezi care fac acest lucru.

Multe jocuri populare, printre care Club Penguin, Stardoll şi Café World, folosesc tehnologie Flash şi sunt accesate de pe PC-uri sau laptopuri.

Studiul Dubit mai arată că succesul jocurilor este în directă legătură şi cu dorinţa companiilor producătoare de a realiza profituri din aceste activităţi.

Cei mai mulţi copii joacă jocuri online gratuit, în timp ce 16% dintre ei au plătit pentru o formă de abonament pentru a accesa jocul, iar 15% au cumpărat bunuri virtuale în cadrul jocurilor.

Copiii britanici sunt cei care şi-au făcut cel mai mare număr de abonamente la jocuri video online (25%), dar şi cei care au cumpărat cele mai multe bunuri virtuale în cadrul jocului (20%). Prin contrast, doar 11% dintre copiii din Olanda au făcut achiziţii de bunuri virtuale în cadrul jocurilor şi doar 8% şi-au făcut abonamente.

Pe de altă parte, 18% dintre copii care au participat la realizarea studiului au declarat că nu plătesc pentru a accesa jocuri video online, dar că ar putea face asta în viitor. În Franţa, 26% dintre copii au declarat că ar putea plăti taxe pentru jocurile online. În Danemarca, 27% dintre copii au precizat că intenţionează acelaşi lucru în viitor.

În Europa, o treime dintre copii au declarat că principalul motiv pentru care nu plătesc pentru jocurile online este refuzul părinţilor lor de a cheltui bani pe astfel de servicii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii europeni sunt pasionaţi de jocurile video online.
 Vizualizări articol: 542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copiii europeni sunt pasionaţi de jocurile video online0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei