Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mai 2008 - Anul XIII, nr. 107 (3788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

George W. Bush se pregăteşte pentru nunta fiicei sale, Jenna

Preşedintele american George W. Bush a încercat să determine Coreea de Nord să renunţe la armamentul nuclear şi să tempereze violenţele din Irak şi Afganistan, însă în ultima vreme pare preocupat de nunta fiicei sale Jenna, relatează Reuters.

Bush a menţionat nunta fiicei sale Jenna aproape în fiecare apariţie publică din ultimele luni. Încercând să se sustragă atenţiei presei, Jenna Bush se va căsători sâmbătă seară cu fiul unui politician din Virginia, Henry Hager, în cadrul unei ceremonii private la care vor participa familia şi prietenii, şi care va avea loc la ferma din Texas a preşedintelui.

"Nu am locuit niciodată cu adevărat la Casa Albă", a declarat viitoarea mireasă, în vârstă de 26 de ani, într-un interviu acordat luna trecută postului CNN. "Mi-am petrecut întreaga viaţă în Texas, aşa că aici mă simt cu adevărat acasă", a adăugat ea.

Ultima nuntă organizată la Casa Albă a avut loc în 1971, când fiica preşedintelui Richard Nixon, Tricia s-a căsătorit cu Edward Cox.

Jenna şi părinţii ei au negat în mod repetat că ar avea emoţii în legătură cu ziua cea mare, exprimându-şi în schimb entuziasmul cu privire la acest eveniment. "Nici unul dintre noi nu este emoţionat", a declarat Laura Bush săptămâna aceasta.

Casa Albă a încercat să distragă atenţia presei de la cele două gemene, în special după ce acestea şi-au creat reputaţia de petrecăreţe în perioada studiilor.

Potrivit presei, viitorul soţ al fiicei liderului american va absolvi săptămâna viitoare un masterat în afaceri la Universitatea din Virginia. Cuplul va locui în Baltimore, Maryland, unde Jenna Bush va fi profesoară iar soţul ei va lucra în cadrul companiei Constellation Energy. Cei doi se logodiseră în august.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului George W. Bush se pregăteşte pentru nunta fiicei sale, Jenna.
 Vizualizări articol: 576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
George W. Bush se pregăteşte pentru nunta fiicei sale, Jenna0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei