Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2008 - Anul XIII, nr. 5 (3686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O femeie, un parfum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Au trecut atât de mulţi ani de când aţi folosit aceeaşi marcă de parfum încât parcă aţi uitat că mai există şi alte miresme. Simţiţi o nevoie irezistibilă să schimbaţi parfumul, dar nu prea îndrăzniţi, pentru că ştiţi foarte bine că nu e deloc uşor să înlocuieşti cu succes o mireasmă. Alegerea unui parfum nou poate fi asemănată oarecum cu schimbarea pielii, dacă acest lucru ar fi posibil. Într-adevăr, parfumul pe care îl folosim se „lipeşte” de piele, ne obişnuim cu mirosul care de-a lungul a luni şi chiar ani ne-a învăluit şi devine foarte greu să schimbăm ceea ce în final a devenit o mică parte din noi. Ne este teamă că noua alegere nu ne va fi pe plac sau că nici nu se va putea compara cu fostul parfum, ne punem o serie de întrebări şi ne frământăm cu o grămadă de temeri. Iarna aceasta, nu mai gândiţi atât de mult şi acţionaţi pur şi simplu. Dar înainte de a alerga la magazin şi a cumpăra primul parfum care vă pică în mână, faceţi o „selecţie” printre aspectele vieţii care vă plac şi încercaţi să vă potriviţi viitorul parfum cu stilul de viaţă.

Cum alegem.

Cum parfumul este întotdeauna o chestiune de gust, într-o primă etapă a alegerii lui trebuie să vă gândiţi foarte bine la ceea ce vă place. Miresmele sunt exact ca oamenii: există unele care ne plac şi altele pe care nu le suportăm, unele se pierd în negura timpului, iar altele vor rămâne mereu în memoria noastră. În materie de parfum, gama din care putem alege este cât se poate de variată, cuprinzând arome de flori, fructe, mirodenii sau lemn, pentru absolut toate gusturile. Personalitatea fiecăruia dintre noi este factorul determinant când alegeţi un parfum.

Parfumuri pentru toate gusturile.

Pentru doamnele sofisticate şi cele feminine, cele mai potrivite parfumuri sunt cele cu arome florale. Tinerele preferă în general efluvii de miresme lejere, precum cea de lăcrimioară sau de violetă, în timp ce doamnele mai sofisticate vor găsi potrivite parfumurile mai puternice ale unor flori precum irisul sau chiparosul.

Doamnele care adoptă un stil ce combină genul elegant cu cel casual pot opta în schimb pentru parfumuri cu note de trandafir şi de iasomie.
Adolescentele sau femeile cu spiritul mereu tânăr vor alege întotdeauna parfumurile fructate.

Femeile poznaşe, mereu puse pe glume sau doamnele gurmande vor opta fără ezitare pentru parfumurile foarte dulci, ale căror miresme le trezesc amintirea îngheţatei delicioase cu gust de căpşuni, banane sau mango.

Aromele orientale vor fi alegerea femeilor ce debordează de senzualitate, „devoratoarele de bărbaţi” care preferă să se învăluie în miresme voluptoase de vanilie, scorţişoară sau ambră. Spre deosebire de acestea din urmă, femeile pudice şi discrete vor opta pentru un parfum mai puţin extravagant, în timp ce doamnele mereu îndrăgostite de natură vor prefera esenţele lemnoase, naturale exact ca ele.

Cele mai sensibile dintre doamne îşi vor îndrepta atenţia către apa de toaletă fresh şi lejeră, precum apa de colonie, sau vor alege esenţe de citrice sau caprifoi.

Testaţi direct pe piele.

Înainte de a cumpăra un parfum este absolut necesar să îl încercaţi, iar testarea parfumului trebuie făcută direct pe piele. Pulverizaţi parfumul pe încheietura mâinii sau în spatele urechii, lăsaţi-l să se evapore timp de câteva secunde şi vă veţi da seama imediat dacă mirosul vă place sau nu, dacă vi se potriveşte sau nu. Trebuie să ştiţi că parfumurile îşi schimbă mirosul în funcţie de fiecare persoană în parte, de aceea este atât de important să îl testaţi. Parfumul trebuie ales pentru că vi se potriveşte dumneavoastră şi pentru că vă face să vă simţiţi bine, nu doar pentru că o prietenă vi l-a recomandat sau pentru că vedeta pe care o admiraţi l-a creat sau l-a promovat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie, un parfum.
 Vizualizări articol: 998 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O femeie, un parfum0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pricomigdale 20-24 bucăţi - 50 minute 200g miez de nucă300g zahăr albuşuri de ou linguri făină linguriţă esenţă de migdale linguri zahăr pudră linguriţă esenţă de vanilie  Puneţi la foc potrivit, într-un vas, albuşurile, miezul de nucă... Citeşte