Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 oct 2007 - Anul XII, nr. 243 (3618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nepotrivire

Marc Anthony, un cântăreţ dificil de acompaniat pentru Jennifer Lopez

"

Marc Anthony asigură deschiderea spectacolelor pe care le susţine împreună cu soţia sa Jennifer Lopez, care a început în urmă cu câteva săptămâni primul său turneu, însă calităţile vocale ale acesteia nu se ridică la înălţimea celor ale soţului său, informează Reuters.

Alăturarea celor doi artişti nu este una inspirată pentru Lopez, deoarece nu o pune în valoare pe artistă. În timp ce veteranul artist latino electrizează audienţa cu melodiile sale în limba spaniolă, Lopez nu impresionează cu nimic, rezumându-se la a cânta corect.

Totuşi, Lopez compensează toate aceste lipsuri prin cântecele sale dance îndulcite cu câteva melodii de pe recentul său album în limba spaniolă "Como Ama una Mujer", care au un ritm molipsitor. Spectacolul pus la punct de Lopez se aseamănă cu cele susţinute de cele mai extravagante dive pop.

Cu o coregrafie complicată, costume strălucitoare, efecte pirotehnice şi înregistrări video care aduc un omagiu propriei persoane, spectacolul lui Lopez, care include hituri precum "Waiting for Tonight", "Jenny From the Block" şi "Let's Get Loud", ţine publicul în priză.

Purtând haine largi şi dansând mai puţin atletic, cântăreaţa nu face nimic să împrăştie speculaţiile privind o posibilă sarcină. Vocea subţire se potriveşte cu melodiile sale, deşi câtodată pare că artista se foloseşte şi de mijloace electronice.

De cealaltă parte, Anthony nu are nevoie de nici un fel de ajutor pentru melodiile sale salsa. Vocea lui minunată este pusă frumos în valoare cu melodii precum "Aguanile" şi "Hasta Que Te Conoci", iar anii de turnee l-au transformat într-un maestru al mişcării scenice.

Spectacolul se încheie cu două duete, "Por Arriesgarnos" şi "No Me Ames". La vederea celor doi artişti carismatici şi de succes, care se îmbrăţişează şi se sărută la finalul fiecărei melodii, amintirea cuplului „Bennifer” (Ben Affleck – Jennifer Lopez) pare una foarte îndepărtată.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marc Anthony, un cântăreţ dificil de acompaniat pentru Jennifer Lopez.
 Vizualizări articol: 951 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marc Anthony, un cântăreţ dificil de acompaniat pentru Jennifer Lopez0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează