Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 oct 2007 - Anul XII, nr. 243 (3618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Exigenţă

Şeful ISU Suceava, sancţionat de prefect cu avertisment scris

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Lucel Lulciuc (foto), a fost sancţionat ieri de prefectul Orest Onofrei cu avertisment scris pentru modul defectuos în care a acţionat pe perioada codului galben care a fost activat în judeţ în ultimele patru zile.

Prefectul a declarat că în aceste zile comunicarea între ISU Suceava şi Prefectură a fost nulă, precizând că a aflat din presă, spre exemplu, despre producerea unui incendiu în municipiul Fălticeni.

„Din ce am verificat noi, autorităţile au reacţionat în regulă. Singura observaţie o avem faţă de ISU, care probabil din prea multe avertizări, de data asta a reacţionat cu o rutină păguboasă într-un fel. Prefectura nu a fost înştiinţată dacă s-a întâmplat ceva sau nu, comunicarea între Prefectură şi ISU a fost defectuoasă. Am avertizat în scris ISU şi pe colonelul Lulciuc, pentru că lucrurile trebuie luate în serios. Este o notă proastă pentru ISU, care trebuie să-şi revizuiască atitudinea, ca să nu ne trezim în situaţia cu lupul care vine la oi şi, din prea multe avertizări, când vine cu adevărat nu se mai iau măsuri deloc”, a declarat Onofrei, care a adăugat că la ISU Suceava s-a încălcat procedura în cazuri de situaţii de urgenţă."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful ISU Suceava, sancţionat de prefect cu avertisment scris.
 Vizualizări articol: 1851 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şeful ISU Suceava, sancţionat de prefect cu avertisment scris0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează