Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 oct 2007 - Anul XII, nr. 243 (3618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Modă şi politică

Creatoarea de modă Irina Schrotter - candidat independent la Primăria Iaşi

"

Creatoare de modă Irina Schrotter şi-a anunţat, luni, intenţia de a candida la funcţia de primar al Iaşului, explicând că nu a făcut "nici un aranjament" cu vreun partid politic, urmând să participe la alegeri ca independent.

"Voi lua taurul de coarne şi voi intra în luptă. Nu am făcut nici o negociere, nici un aranjament cu vreun partid politic. Voi candida ca independentă", a declarat, ieri, Irina Schrotter.

Ea l-a criticat dur pe actualul primar, Gheorghe Nichita (PSD), pe care l-a comparat cu fostul primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu.

"Iaşiul se află acum în aceeaşi situaţie ca Bacăul pe vremea lui Sechelariu. Primarul s-a înconjurat de un grup de oameni de afaceri care controlează tot mediul economic din oraş. Nimeni nu poate investi şi prospera fără acordul lor", a arătat Schrotter.

Ea l-a mai acuzat pe primar de lipsă de deschidere faţă de investitori şi de lipsă de transparenţă faţă de cetăţeni.

"Oamenii de afaceri aşteaptă cu mult peste termenul legal să primească autorizaţii de la Primărie. Este un dispreţ total faţă de cei care aduc venituri oraşului. De asemenea, şi atitudinea Primăriei faţă de cetăţeni ar trebui să se schimbe. Şefii oraşului ar trebui să acţioneze în interesul acestora, şi nu să favorizeze interese obscure", a subliniat Schrotter.

Primarul Nichita a negat acuzaţiile Irinei Schrotter. "Primăria nu încurajează grupuri de oameni de afaceri, ci mediul de afaceri, în ansamblul său. Ca primar, sunt oricând dispus să sprijin pe oricine vine să investească la Iaşi. Chiar şi Irina Schrotter a venit la mine cu propuneri de afaceri, i-am oferit tot sprijinul, dar nu a concretizat nimic", a declarat Nichita, luni, într-o conferinţă de presă.

Creatoarea de modă este a patra persoană care şi-a anunţat candidatura la Primăria Iaşi, după actualul primar Gheorghe Nichita, rectorul Dumitru Oprea (PLD) şi Dan Cârlan (PD).

Irina Schrotter şi-a anunţat public intenţia de a candida la Primărie la sfârşitul săptămânii, la un post local de televiziune.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Creatoarea de modă Irina Schrotter - candidat independent la Primăria Iaşi.
 Vizualizări articol: 692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Creatoarea de modă Irina Schrotter - candidat independent la Primăria Iaşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează