Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 oct 2007 - Anul XII, nr. 243 (3618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Autobiografie

Jerry Hall va scrie o carte cu detalii picante despre relaţia sa cu Mick Jagger

"

Fostul top model Jerry Hall a încheiat o înţelegere în valoare de un milion de lire sterline (1,42 milioane de euro) cu editura HarperCollins pentru a scrie o carte foarte detaliată despre relaţia sa de 23 de ani cu fostul soţ Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, informează dailymail.co.uk.

Fostul top model Jerry Hall a declarat în mai că fostul său soţ este destul de zgârcit şi că a dorit întotdeauna ca ea să se ocupe de toate cheltuielile legate de casă şi copii în timpul relaţiei lor, care a durat 23 de ani. Veteranul rocker în vârstă de 64 de ani a negat, însă, aceste acuzaţii.

Se pare că top modelul în vârstă de 51 de ani a găsit o cale de a-l face pe Jagger să-şi plătească facturile pentru că a reuşit să-şi vândă autobiografia prestigioasei edituri HarperCollins pentru suma de un milion de lire sterline.

Potrivit editorului, cartea prezintă "cu sinceritate" experienţele lui Hall ca tânăr top model originar din Gonzalez, Texas, cei nouă ani tumultuoşi de căsnicie cu Mick Jagger, viaţa ei în lumea strălucitoare a rock-ului. Editura spune că autobiografia promite a fi "explozivă".

"Jerry este unul dintre marii supravieţuitori. Şi este şi foarte amuzantă", a declarat Victoria Barnsley, director executiv la HarperCollins UK.

Nu se ştie cât de încântat va fi fostul soţ al lui Hall, Sir Mick. Ultima dată când Jerry a pus mâna pe condei a fost pentru a scrie un cântec împreună cu prietena sa, compozitoarea Rachel Fuller, iubita lui Pete Townshend de la The Who. Melodia scrisă de cele două, "Around This Table", vorbeşte despre o mare masă din locuinţa din Richmond Hill, sud-vestul Londrei, unde Jerry a trăit cu Sir Mick. Cântecul este privit ca o critică la adresa cântăreţului, celebru pentru numeroasele lui aventuri extraconjugale. De altfel, Jagger s-a întâlnit în această casă cu actuala sa iubită, top modelul L'Wren Scott, pe când Jerry avea un angajament profesional la San Francisco.

Jerry Hall este mama a patru dintre cei şapte copii ai lui Jagger, Elizabeth, în vârstă de 23 de ani, James, în vârstă de 21 de ani, Georgia, în vârstă de 15 ani, şi Gabriel, în vârstă de 9 ani.

Cântăreţul a susţinut că el şi Jerry nu au fost niciodată căsătoriţi oficial, pentru ca fostul top model să obţină o pensie alimentară mai mică în urma divorţului, care a avut loc în 1999.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jerry Hall va scrie o carte cu detalii picante despre relaţia sa cu Mick Jagger.
 Vizualizări articol: 595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jerry Hall va scrie o carte cu detalii picante despre relaţia sa cu Mick Jagger0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent