Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2015 - Anul XX, nr. 269 (6081)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacole de muzică şi poezie

„Alchimia toamnei”, la Botoşani, Gura Humorului şi Ciocăneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După spectacolul de înaltă ținută din Aula Bibliotecii Centrale Universitare din Iași, Asociația Folkul Acasă În Realitate (FAIR) invită iubitorii muzicii folk din nordul țării la o serie de trei spectacole din ciclul „Alchimia toamnei”, programate la sfârşitul lunii noiembrie la Botoșani, Gura Humorului și Ciocănești.

Protagoniștii acestor seri de muzică folk și poezie vor fi Marius Matache, Ștefania Iacob și poetul Sorin Poclitaru.

„Alchimia toamnei” este un proiect de muzică și poezie inițiat în anul 2013 de Marius Matache și Sorin Poclitaru, pornind de la o colaborare începută cu mult timp în urmă, materializată prin concerte și acţiuni culturale în care muzica folk, aflată pe primul plan, aducea în atenţia publicului o serie de piese compuse de Marius Matache pe versurile lui Sorin Poclitaru.

În cel de-al treilea an de derulare a proiectului, „Alchimia toamnei” părăseşte pentru prima oară Bucureștiul, cu scopul declarat de a readuce folkul în spații prietenoase culturii, departe de zgomot și fum.

Cele trei spectacole vor avea loc vineri, 27 noiembrie, ora 19:00, în sala de festivități a Muzeului Județean din Botoșani, sâmbătă, 28 noiembrie, ora 19:00, la Casa de Cultură din Gura Humorului, şi duminică, 29 noiembrie, ora 18:00, la Casa de Cultură „Florin Gheucă” din Ciocăneşti.

Cu ocazia acestor spectacole, poetul Sorin Poclitaru își va lansa cel mai recent volum de pamflete, intitulat „Umor deeprimat”.

Asociația FAIR va continua inițiativa de promovare a tinerilor folkiști, care și-au demonstrat talentul la festivalurile de profil.

Biletele pot fi achiziționate contactând organizatorii pe adresa de e-mail alchimiatoamnei@gmail.com sau la sălile în care sunt programate spectacolele. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Alchimia toamnei”, la Botoşani, Gura Humorului şi Ciocăneşti.
 Vizualizări articol: 1095 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
„Alchimia toamnei”, la Botoşani, Gura Humorului şi Ciocăneşti5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de linte roșie (de post) Amatorii de borș de fasole sigur vor iubi și acest preparat, care, după prima degustare, le va părea probabil mai savuros și mai rafinat. Sub diferite versiuni, ciorba de linte roșie, simplă, ieftină și foarte hrănitoare, este mult folosită în... Citeşte