Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2015 - Anul XX, nr. 269 (6081)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Bucurie dublă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aveam nevoie de o bucurie, fie ea şi sportivă, iar băieţii noştri ne-au oferit-o la proba de dublu de la Turneul Campionilor. N-or mai juca ei împreună, ca pe vremea când câştigau Wimbledonul la juniori, dar e bine şi aşa. Mergea şi Bopanna au bifat a doua victorie curată, în două seturi, după cea administrată fraţilor Bryan, astfel că şi-au asigurat deja calificarea! Bine ar fi să rămînă concentraţi, astfel încât să meargă în semifinale de pe primul loc, unde să-i evite pe favoriţii cu numărul 2. Aceştia sunt nimeni alţii decât Tecău şi Rojer, care vor şi pot să-şi respecte rangul, deci să termine şi ei primii în grupa lor. Meciul-cheie este chiar astăzi, de la ora 20, cu favoriţii numărul 3, dar între ei se află brazilianul Melo, cel care le-a luat faţa fraţilor Bryan şi se lăfăie pe primul loc în clasamentul ATP de dublu. Interesant, Mergea şi Bopanna, favoriţi 8, adică ultima pereche pe hârtie, au arătat mult mai bine pe teren decât adversarii lor, aşa că acum culeg roadele unei calificări timpurii.

Chiar dacă destul de întortocheate la simplu, meciurile par a avea deznodămintele scontate. Astfel, Federer pierde rapid primul game pe serviciul lui Berdych, nimic deosebit, dar apoi face două duble şi două neforţate şi se duce la un 0-2 care lăsa loc generos surprizei. Chiar el, elveţianul, avea să spună după meci că a fost poate cel mai prost început de meci din cariera sa. Numai că de acolo a dat drumul unei morişti nemaipomenite, căreia nu cehul era cel mai indicat să-i facă faţă. Apoi, a fost alt început bizar de meci la Nadal cu Wawrinka... Break la zero – elveţianul, break la zero – spaniolul! Dar apoi Stan the Man nu s-a mai ridicat decât sporadic la nivelul lui Rafa, aşa că a fost expediat destul de repede, fără menajamente. În această grupă, la cum arată Murray, posibil să avem Big Four în semifinale. Cum ar fi?!

Strecor puţin fotbal pe final, consemnând calificarea la Euro a Ungariei, care mai pune astfel, după mult timp, un reper fotbalistic la nivel de echipă naţională. O fi el mai modest, dar mai bun decât nimic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucurie dublă.
 Vizualizări articol: 1295 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bucurie dublă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de linte roșie (de post) Amatorii de borș de fasole sigur vor iubi și acest preparat, care, după prima degustare, le va părea probabil mai savuros și mai rafinat. Sub diferite versiuni, ciorba de linte roșie, simplă, ieftină și foarte hrănitoare, este mult folosită în... Citeşte