Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2015 - Anul XX, nr. 269 (6081)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Motivare suplimentară

Pariul făcut de Lungu şi constructorii care reabilitează pasarela CFR de la Iţcani, pierdut de edil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de reabilitare a pasarelei CFR de la Iţcani l-au făcut pe primarul Ion Lungu să piardă un pariu făcut cu constructorii de acolo. Edilul sucevean ar face oricând un nou pariu, pe care e gata să-l onoreze, dacă asta va duce la redeschiderea cât mai rapidă a circulaţiei pe pasajul rutier care duce spre Rădăuţi şi Siret.

La comandamentul de ieri dimineaţă, de gestionare a lucrărilor de investiţii realizate din fonduri europene, şeful municipalităţii sucevene a spus că în urma discuţiilor cu constructorii, a primit asigurări că până la 1 Decembrie vor fi finalizate toate lucrările de la pasarelă, încât va putea fi redeschis traficul rutier.

„Am avut discuţii şi cu şeful de echipă de acolo şi m-a asigurat că termină lucrările luna aceasta. Am avut un pariu cu el, l-am pierdut şiîl voi achita”, a spus Lungu, care a precizat că respectivul pariu se referea la finalizarea rosturilor de dilatare până la 15 noiembrie, iar miza era o sticlă de whisky.

„Aş mai face un pariu să termine pe 25 noiembrie pasarela CFR”, a spus Lungu, zâmbind, în ideea de a înverşuna constructorul să tragă tare, să termine lucrarea cât mai rapid.

De altfel, edilul sucevean s-a declarat mulţumit de ritmul de lucru de la pasarela CFR, a cărei reabilitare se face de către firma Victor Construct, care a câştigat licitaţia de reabilitare şi modernizare a 10 străzi, două poduri din Burdujeni şi a pasarelei de la Iţcani.

„Acum se toarnă betoane peste cablurile de alimentare cu energie electrică, vom turna şi un strat de asfalt pe trotuare şi urmează să fie montaţi şi stâlpii de iluminat, astfel încât partea de deasupra să fie finalizată până la 1 decembrie”, a precizat Lungu care este stadiul lucrărilor de la partea superioară.

Dedesubt, unde se lucrează încă la ridicarea pasarelei pe porţiuni, pentru curăţarea rosturilor şi întărirea structurii de rezistenţă, lucrările au avansat bine, încât de joi va fi redeschis traficul auto pe strada Gării, care, conform graficelor de lucrări, trebuia să fie redeschisă abia după 24 noiembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pariul făcut de Lungu şi constructorii care reabilitează pasarela CFR de la Iţcani, pierdut de edil.
 Vizualizări articol: 4107 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.30/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 10 voturi
Pariul făcut de Lungu şi constructorii care reabilitează pasarela CFR de la Iţcani, pierdut de edil4.3510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de linte roșie (de post) Amatorii de borș de fasole sigur vor iubi și acest preparat, care, după prima degustare, le va părea probabil mai savuros și mai rafinat. Sub diferite versiuni, ciorba de linte roșie, simplă, ieftină și foarte hrănitoare, este mult folosită în... Citeşte