Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2015 - Anul XX, nr. 269 (6081)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Feerie de toamnă la Gura Humorului

Vineri, 13 noiembrie 2015, foaierul Muzeului Obiceiurilor Populare din Bucovina a găzduit activitatea de finalizare a proiectului tematic „Toamna - bogăţie şi culoare”. Protagoniştii activităţii „Carnavalul toamnei” au fost preşcolarii grupei „Fluturaşii” de la GPP „Căsuţa Piticilor” Gura Humorului şi preşcolarii de la GPN Păltinoasa.

Iniţiativa acestei manifestări a fost luată de doamna director prof. Tatiana Nicolau, Alina Pisancu şi Angela Carpiuc în cadrul colaborării dintre cele două unităţi preşcolare.

Pentru spectacol a fost creat un climat ambiental corespunzător toamnei. Expoziţia cu lucrări practice şi artistico-plastice a scos în evidenţă talentul, răbdarea şi ingeniozitatea micilor artişti de 3-5 ani. Costumaţi în culorile mirifice ale toamnei, preşcolarii au prezentat un frumos spectacol ce a cuprins cântece, poezii şi dans dedicate îmbelşugatului anotimp.

La această activitate şi-au adus contribuţia şi doamnele educatoare Iulia Rusu, Rodica Catargiu şi Elena Carpiuc.

Numeroasa asistenţă formată din părinţi, educatoare şi preşcolari ai altor grădiniţe, învăţători, şcolari, simpli curioşi a răsplătit cu aplauze prestaţia copiilor, cât şi iniţiativa acestei manifestări.

Activitatea desfăşurată a demonstrat că parteneriatul local este activ, funcţionând în beneficiul întregii comunităţi: copii, părinţi, cadre didactice şi membri ai comunităţii locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Feerie de toamnă la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Feerie de toamnă la Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Coltul cititorului

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de linte roșie (de post) Amatorii de borș de fasole sigur vor iubi și acest preparat, care, după prima degustare, le va părea probabil mai savuros și mai rafinat. Sub diferite versiuni, ciorba de linte roșie, simplă, ieftină și foarte hrănitoare, este mult folosită în... Citeşte