Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iun 2012 - Anul XVII, nr. 145 (5050)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Adrian Năstase ar putea fi transferat în penitenciar

Medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală vor decide, astăzi, dacă starea de sănătate a lui Adrian Năstase îi permite acestuia să fie transferat în penitenciar, hotărârea urmând să fie luată la solicitarea Poliţiei, au declarat ieri reprezentanţii unităţii sanitare.

Potrivit surselor citate, Poliţia Capitalei a trimis vineri, la Floreasca, o solicitare referitoare la starea de sănătate a fostului premier, pentru a se şti dacă acesta poate fi mutat în petinenciar, în vederea executării pedepsei de doi ani de închisoare.

"Solicitarea a fost primită vineri, după ora 17.00, astfel că nu a putut fi înregistrată la Registratura unităţii sanitare. Acest lucru se va întâmpla luni, la ora 8.00, după care o comisie specială de medici se va întruni pentru a decide dacă pacientul poate fi transferat", au mai pus cei de la Floreasca.

Din comisie vor face parte medicii care s-au ocupat de Năstase după internare, inclusiv cei din echipa care l-a operat, respectiv Şerban Brădişteanu şi Ioan Lascăr, dar şi un legist, au precizat aceleaşi surse.

Fostul premier Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul "Trofeul Calităţii". Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă.

Medicul Şerban Brădişteanu a declarat, vineri, că, la dorinţa familiei lui Năstase, Spitalul Floreasca nu mai poate să furnizeze nici un fel de informaţie privind starea de sănătate a fostului premier.

Tot vineri, un alt medic din echipa care l-a operat pe Năstase, Ioan Lascăr, a precizat că evoluţia postoperatorie a pacientului este foarte bună, în parametri normali.

După operaţia de joi, Brădişteanu declarase că Năstase se află sub tratament şi consiliere psihiatrică şi prezintă risc de infarct. El a mai spus că, în acest moment, nu ar propune o intervenţie chirurgicală legată de problemele cardiace. Medicul a adăugat că fostul premier suferă de mai multe afecţiuni, el enumerând afecţiuni tirodiene, diabet, dislipidemie şi hipertensiune.

Avocaţii lui Adrian Năstase au depus, joi, o cerere de amânare a executării pedepsei lui Năstase, motivată de condiţiile extraordinare în care se află fostul premier, condiţii ce s-ar putea răsfrânge în mod negativ şi asupra familiei acestuia.

Avocatul Ion Cazacu a precizat că amânarea executării pedepsei în cazul clientului său poate fi cerută o singură dată, pentru o perioadă de maximum trei luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Năstase ar putea fi transferat în penitenciar.
 Vizualizări articol: 759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian Năstase ar putea fi transferat în penitenciar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nastase...fara casa...! trimis de
(25 iun 2012, 12:00:42
Doamne...daca stau si ma gandesc...nici cand papa Ioan Paul al II-a...a fost inpuscat...nu s-a facut asa o campanie media...! Deci ...ce a juns...Romania...! O tara de hoti...sustinuti politic,....campanii media...ptr un infractor de drept comun ( daca este condamnat definitiv) , nici macar nu stim daca s-a inpuscat ( ...dupa scenarii ...da)..! Ce-i mai grav...este ca a fost un scenariu de...moarte anuntata , numai ca in loc de injectia letala...ori gazul..." aducator de Eden"... , ministrul Russ...a sfatuit...sa se foloseasca un pistol...care s-a descarcat...gratuit...pe langa gatul lui Nastase(...ca tot se teme de moarte...iaer campania de acum...aduce presedentia din toamna)... Asa ca...cu smurd...in fata casei(...cu 2-3 ore...inainte de....tragaci)...politist care...sa devieze....pistolul...la cerere...! C-am seamana a Sergiu Nicolaescu...! O alta manareala...de 2 bani ...a tructurilor media...subordonate....inpusca ( dupa Ceausescu=1 ). Asa ca propun d-lui Corlateanu, ca sa de-a o Lege ca...toti ce-i condamnati definitiv....ptr fapte penale sa le spuna judecatorul.( completul)...la sfarsit de sedinta.... " aveti de ales "....
" ori la Puscarie...ori Inpuscativa...3+...N+1 )...si asa statul face economii la bugetul penitenciarelor din roamnai! Cine se mai ...inpusca...?
1.1  RE: Nastase...fara casa...! trimis de
(25 iun 2012, 17:00:06
Și uite așa ca să nu mai primim botnița peste gurița slobodă* avem ca alternative:
a) redactăm mesajul în esperanto,
b) compunem mesajul după metoda școlerului Gâgă dintr-a-ntâia care a bătut recordul de vârstă al abandonului școlar sau
c) redactăm textul în word și-i facem vrei trei excursii pe google translator, dus-întors pe relația român/ urdu, român/idiș și român /thai.
Ce rezultă - Domnul Zeu cu mila.
Mai contează cumva mesajul comunicării în Jamahiria Arabă Libiano-socialistă RroWanda?
Dă-l draaqului de mesaj, mai taie din el.
-----------------
* până și în cele 7 păcate capitale, slöbözenia gurii nu este menționată ca fiind faptă pardonabilă.
și-atunci dacă pochii nu ne afurisesc pentru meșteșugul porcăielii forumiste, atunci de ce se erijează un meltean neica-nimeni în deținător al ADEVĂRULUI ABSOLUT, cunoscător al CUVÂNTULUI INCIPIENT, proprietar în drept al PIETREI FILOSOFALE și Judecător Maximus al faptelor pământenilor?
2.   Scurt si la subiect... trimis de
(25 iun 2012, 12:22:50
....ma alatur spuselor tale cristi ,exceptind punctele care seamana a la Temida (prietenii stiu de ce) , popilor le ride barba de purtat alte moaste prin tirg ridicindu-l pe nastase la status de sfint cu padurile donate din a lui peshte putere pe vremea cind avea "putere".Sper sa fie doar un cosmar virtual anulat ,ma refer la padurile date popilor.
3.   Unde e morala? trimis de
(25 iun 2012, 16:18:15
nu sunt neaparat adeptul condamnarii lui adrian nastase. problema primordiala ar fi unde ne aflam conform studiilor lui marx si engels. nu cumva in faza acumularii primitive de capital?
daca eram pe vremea comunismului domnul nastase ar fi fost impuscat cred de conducerea PCR . daca am fi in europa occidentala domnul nastase ar fi fost pur si simplu castrat politic de alegatori sau si-ar fi dat din bun simt demisia. pur si simplu domnia sa a preferat sa le transmita criticilor sai si implicit noua romanilor sa-i numaram ouale de la cornu. zambetul sau ironic in momentul in care a rostit fraza mi-a ramas in minte.domnia sa a stiut in ce se baga, i s-a parut ca este inamovibil; cand a constatat ca nu este asa eu cred ca a facut o cadere psihica.tot ceea ce a facut bun pentru romania nu ii dadea dreptul sa calce in picioare justitia romana pe care o clameaza azi cu mult patos avocatii sai.a fost un om politic valoros dar un gunoi uman prin toate relatiile de cumatrie promovate, probabil vom regreta multi ani inainte sistemul de conducere al domniei sale. va spun drept as fi preferat un politician mai putin capabil dar mai riguros in aplicarea legii. matusa tamara e un personaj de sec 19 . unii politicieni din vest au demisionat cand a aparut in presa ca au o amarata de amanta nu o matusa milionara. incheind va rog sa ma scuzati daca v-am oripilat dar militez pentru respectul legii dar din punct de vedere moral domnul nastase e vinovat.
4.   Comentariu trimis de
(25 iun 2012, 19:09:39
Justitia din Romania e....de fapt nu exista.
Europa e cu ochii pe Romania si atat timp cat un infractor este tratat ca si o victima, niciodata nu o sa fie bine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei