Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iun 2012 - Anul XVII, nr. 145 (5050)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şova: Blaga să se disocieze de afirmaţiile lui Macovei despre Rus şi Năstase

Senatorul PSD Dan Şova îi solicită lui Vasile Blaga să se disocieze, în numele PDL, de afirmaţiile făcute în ultimele zile de Monica Macovei în legătură cu ministrul Ioan Rus şi cu liderul PSD Adrian Năstase.

"Solicit domnului Vasile Blaga, preşedintele de facto al Partidului Democrat Liberal, să se disocieze de afirmaţiile calomnioase şi lipsite de discernământ făcute vineri şi sâmbătă de Monica Macovei, la adresa ministrului de Interne, Ioan Rus, şi la adresa preşedintelui CN al PSD, Adrian Năstase. În caz contrar, voi înţelege că cei din Partidul Democrat Liberal sunt de acord şi îşi asumă afirmaţiile făcute de Monica Macovei ", a spus senatorul PSD, citat într-un comunicat remis ieri agenţiei MEDIAFAX.

El adaugă, în comunicat, că Macovei "ar trebui să îşi ceară scuze proprietarilor pentru nenorocirea pe care a produs-o prin legile pe care le-a promovat".

La rândul său, senatorul PSD Daniel Savu consideră că atacul lansat de Monica Macovei la adresa lui Ioan Rus arată că fostul ministru al Justiţiei este o personalitate "sinistră".

"Este incredibil să critici în acest fel un om pentru că a acţionat ca un om. Atâta ură în spaţiul public cât a adus Monica Macovei nu a fost capabil nici un alt politician să aducă. Nici măcar Traian Băsescu nu pare capabil de aşa ceva. Este absolut ruşinos ceea ce se întâmplă. Mă aştept ca în PDL să fie cineva care să reacţioneze la aceste derapaje. Ceea ce face Monica Macovei este descalificant pentru o fiinţă umană", susţine Savu, într-un comunicat.

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei semnalează încălcări ale legii în cazul fostului premier Adrian Năstase, de la "negocierea" unui regim preferenţial de a ajunge la închisoare până la vizitele primite la spital, şi cere demisia ministrului de Interne, Ioan Rus.

"Gestul ministrului Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, de a-l suna pe condamnatul Adrian Năstase şi de a negocia cu acesta un regim preferenţial de a ajunge la închisoare este inacceptabil. Şi aşa rămâne, chiar dacă ministrul ar promite public că va telefona tuturor condamnaţilor la pedepse cu închisoare de azi încolo ca să-i întrebe cum vor să fie duşi la penitenciar", susţine Monica Macovei, într-o declaraţie remisă, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, sâmbătă, că are dubii serioase în legătură cu diagnosticul fostului premier Adrian Năstase, având în vedere că a fost pus de Şerban Brădişteanu, fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie.

"Am dubii serioase cu privire la faptul că Adrian Năstase este tratat şi primeşte diagnostic de la doctorul Brădişteanu (...) Faptul că diagnosticul îl pune doctorul Brădişteanu, care a fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie, nu-mi dă o stare de linişte cu privire la faptul că diagnosticul este unul corect", a spus Monica Macovei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şova: Blaga să se disocieze de afirmaţiile lui Macovei despre Rus şi Năstase.
 Vizualizări articol: 590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şova: Blaga să se disocieze de afirmaţiile lui Macovei despre Rus şi Năstase0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara scuze trimis de
(25 iun 2012, 11:17:10
TOATA STIMA PTR.DOAMNA MACOVEI;CONFORM CONSTITUTIEI NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE DECI NICI nastase un hot care a distrus economia nationala.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei