Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iun 2012 - Anul XVII, nr. 145 (5050)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Adrian Năstase şi cocteilul Bloody Traian

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici bine nu-l penetrase pe Adrian Năstase glonţul sinuciderii sale de formă, că Ion Iliescu a simţit iar mâncărimile ştiute în cur, care l-au făcut a „n”-a oară să deschidă gura, pentru a fi străbătut de jos în sus, de un curent binefăcător de aer. Omul care a jurat, ca preşedinte, cu mâna pe Constituţia unde scrie că toţi sunt egali în faţa legii, a spus cu hotărâre nestrămutată de bolşevic că el, în locul lui Băsescu, l-ar graţia de pârnaie pe Năstase. Năstase, vânătorul care s-a desemnat pe sine ca ultimul său vânat, trebuie neînfundat la puşcăria, fiindcă puşcăria este pentru prostimea care a furat două găini, nu pentru noi, elita bolşevică şi neobolşevică.

Mesajul e mai subtil decât pare. La început, în România au înfundat puşcăria nişte funcţionari amărâţi (vorba vine) de prin ministere. Au urmat, la distanţă de ani buni, nişte parlamentari, ca urâtul ăla de Bivolaru. Apoi, un fost primar ca Sechelariu şi câţiva primari, vezi-l pe olteanul Solomon. După aia, un fost ministru, păcăliciul de Mureşan.

Iar zilele trecute, un fost prim-ministru, dar nu oricare. Cel mai antipatic, mai cu prăjina înfiptă în cur, mai arogant, mai intangibil dintre toţi. Adrian Năstase, naşul care a condus-o pe crăcănata Nadia Comăneci la demnitatea de soţie şi pe Victor Ponta la demnitatea de doctor, obţinută nemeritat, prin intermedierea unui plagiat mare cât boaşele lui Lenin.

Mesajul lui Iliescu e clar şi la intimidare. „Băi Băsescule, ai grijă mare, că după un prim-ministru nu poate urma la înfundat puşcăria decât un preşedinte de ţară. Iar ăla o să fii tu, cine altul, potlogarule.”

Cred că Iliescu îşi agită de pomană proteza care-i ţine loc de dinţi. Băsescu nu-şi va graţia duşmanul, şi nu pentru că ar fi un ins copleşit de litera Constituţiei, nu. Ci pentru că îi place să se răzbune. Grozav îi mai place gustul sângelui.

Vampirul Băsescu e un om mort fără porţia zilnică de sânge, băută dintr-o stacană. Sângele e sucul de roşii pe care şi-l toarnă în votcă pentru a obţine cocteilul său favorit: „Bloody Traian”.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Năstase şi cocteilul Bloody Traian.
 Vizualizări articol: 931 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 10 voturi
Adrian Năstase şi cocteilul Bloody Traian4.1510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei