Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iun 2012 - Anul XVII, nr. 145 (5050)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Imagini spectaculoase

A “zburat” cu maşina în giratoriul de la Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr din municipiul Suceava a avut parte de poate cea mai şocantă experienţă a vieţii lui, după ce maşina în care se afla a “zburat” pur şi simplu în intersecţia cu sens giratoriu din cartierul Burdujeni. Deşi a izbit violent un alt autoturism peste care a sărit la propriu cu maşina sa, tânărul conducător auto a scăpat fără nici o zgârietură.

Evenimentul rutier s-a petrecut săptămâna trecută, în noaptea de marţi spre miercuri, şi a fost surprins de un cameraman amator, imaginile fiind postate recent pe internet.

Pentru că nu s-au înregistrat victime, evenimentul a fost înregistrat la poliţie ca o simplă tamponare, nefiind mediatizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Înregistrarea video, postată pe contul de facebook al consilierului local Lucian Harşovschi, arată însă cum o simplă tamponare se putea transforma într-o tragedie.

„Le am de la un prieten, care voia să ia câteva imagini video de noapte din balconul său şi s-a nimerit să prindă acel eveniment”, a declarat ieri Lucian Harşovschi, precizând că a postat înregistrarea video pe contul său de facebook pentru a atrage atenţia asupra riscurilor la care se supun şoferii care depăşesc viteza maximă admisă.

Fostul viceprimar a postat şi faptul că în zona din care s-a făcut acea filmare nu sunt camere video instalate de primărie, pentru a înlătura astfel orice suspiciuni cu privire la provenienţa înregistrării video.

 

Şoferul a ieşit din maşină pe geamul portierei din dreapta. Era băut

În imaginile postate se observă cum maşina şoferului care provoacă tamponarea vine cu viteză dinspre staţia Orizon spre Burdujeni-Sat, iar conducătorul auto nu reuşeşte să păstreze controlul asupra direcţiei. Într-o fracţiune de secundă, maşina vitezomanului intră frontal într-un autoturism parcat în imediata apropiere a sensului giratoriu şi, ca urmare a impactului deosebit de puternic,  sare pur şi simplu peste maşina lovită. După două-trei secunde, se observă cum individul de la volan stinge farurile şi iese pe geamul portierei din dreapta faţă, pentru că portiera sa era blocată de celălalt autoturism pe care l-a avariat.

Cu mâna la cap, şoferul evaluează pagubele, iar imediat, din direcţia staţiei Orizont, vine în fugă un trecător.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, tânărul care a provocat tamponarea are 21 de ani şi este din municipiul Suceava. 

„Tânărul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,17. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru trei luni de zile”, a declarat, ieri, inspectorul principal Gabriel Panţiru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A “zburat” cu maşina în giratoriul de la Burdujeni.
 Vizualizări articol: 6601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
A “zburat” cu maşina în giratoriul de la Burdujeni2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Obraznicii, mirlanii omoară tot fara mila! trimis de
(25 iun 2012, 12:16:02

Majoritatea celor care comit abateri de la regimul rutier sunt persoane tinere, needucate, (de faptg mirlani) cu vîrste cuprinse între 18 şi 30 de ani care dau dovada de totala inconstienta în momentul în care se urca la volan, facind exces de viteza şi avînd o conduita agresiva riscind astfel viata celorlalti participan]i la trafic.

Bestiile astea si altii ca ei omoara animalutele, copii si batrinii neputinciosi...

Stau ca nesimtiti si ,,dorm’’ pe le stopuri cind verdele dureaza doar citeve secunde! Nu te lasa sa treci pe zebra sau te grabesc!
Incolo, nu au deloc rabdare, ca de, ,,trebuie sa fie in fata '',… te depasesc pe stinga, pe dreapta, pe linia continua ( nu conteaza), iar cind iti vin din fata ,,taie’’ tot!
Astia, omoară pe altii nevinovati.
Treaba voastra daca vreti sa va rupeti capul...dar sa fiti singuri!!!

1.1  RE: Obraznicii, mirlanii omoară tot fara mila! trimis de
(26 iun 2012, 13:59:57
vb prostii ignorantule, generalitati. exact cum vb strainii despre noi, ca furam si dam in cap , generalizeaza.
tu pe cine acuzi de fapt? pe toti tinerii care conduc?
loaza
2.   Comentariu trimis de
(25 iun 2012, 12:23:50
ce vrajeala cu prietenul. e camera pusa de primarie, pana la bloc mai sunt 20 de metri. sau poate sa facut un bloc peste noapte cu fata spre orizont.
3.   Da trimis de
(25 iun 2012, 12:24:58
Selectia naturala a dat gres acum...poate data viitoare.

P.S. pt cei care isi parcheaza masinile in sensuri giratorii, scuaruri, spatii verzi: pazea! "e" multi si "e" tot mai...prosti
4.   Comentariu trimis de
(27 iun 2012, 23:37:05
imaginile sunt de la blocul 59 pentru cei care cunosc orasul ....primaria ar trebui sa interzica parcarea masinilor acolo. ganditi-va daca era un copil si nu avea unde sa se fereasca din cauza masinilor .....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei