Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 feb 2012 - Anul XVII, nr. 26 (4931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eleve amendate de poliţişti după ce s-au înjurat şi s-au bătut pe holul unui liceu din Vaslui

Două eleve de la un liceu din municipiul Vaslui au fost amendate de poliţişti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce adolescentele s-au înjurat şi s-au bătut pe holul unităţii de învăţământ, transmite corespondentul MEDIAFAX.
La sesizarea conducerii Grupului Şcolar "Ion Mincu" din Vaslui, poliţiştii au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit în incinta unităţii de învăţământ între două eleve de clasa a X-a şi a XII-a care s-au înjurat şi s-au lovit.
Ulterior, elevele au fost duse la sediul Poliţiei Municipale Vaslui, unde au fost amendate cu câte 100 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.
"Decizia de a fi conduse la sediul Poliţiei a fost luată pentru a nu perturba orele de curs. Din ancheta desfăşurată, se pare că, iniţial, cele două eleve şi-au adresat cuvinte jignitoare, după care s-au îmbrâncit. Ulterior, adolescenta de clasa a X-a i-a dat o palmă elevei de clasa a XII-a, fără ca acest conflict să ia amploare", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.
Poliţiştii vasluieni au comunicat conducerii şcolii să ia măsurile necesare în acest caz pentru a preveni astfel de incidente în unitatea de învăţământ.
Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui nu ştia nimic despre acest incident.
"Mie, personal, nu mi-a comunicat nimeni de acest incident. La solicitarea dumneavoastră, m-a informat şi am aflat că nu a fost un conflict care să necesite o aşa mare importanţă. Din ce mi-a spus directorul şcolii, cele două eleve doar au avut un schimb reciproc de cuvinte jignitoare, uşor spre vulgaritate. Nu a fost niciun fel de agresiune fizică. Poliţia a intervenit doar în scop educativ, la sesizarea directorului şcolii", a precizat inspectorul general al ISJ Vaslui, Mihaela Cososchi.
În urma incidentului, comportamentul celor două eleve va fi analizat şi în cadrul Consiliului de Administraţie al şcolii, care va stabili şi eventualele sancţiuni pe linie şcolară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eleve amendate de poliţişti după ce s-au înjurat şi s-au bătut pe holul unui liceu din Vaslui.
 Vizualizări articol: 366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eleve amendate de poliţişti după ce s-au înjurat şi s-au bătut pe holul unui liceu din Vaslui0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei