Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 feb 2012 - Anul XVII, nr. 26 (4931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Guvernul a analizat condiţiile meteo, va fi emis cod galben de "fenomene meteo periculoase"

Meteorologii vor emite pentru perioada următoare cod galben pentru "fenomene meteo periculoase" în mai multe judeţe, avertizare care va fi menţinută cel puţin până vineri la prânz, subiectul fiind discutat în şedinţa de miercuri a Guvernului, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a prezentat Guvernului o informare privind situaţia meteo şi perspectivele pentru zilele următoare, concluzia fiind că este necesar să fie emis cod galben de "fenomene meteo periculoase" cel puţin până vineri la prânz, au arătat sursele citate.
Într-un comunicat transmis ulterior de Guvern se arată că ministrul Borbely a anunţat că, potrivit informaţiilor ANM, va fi menţinut şi joi Codul portocaliu pentru ger, tot joi urmând să fie emis Cod galben pentru fenomene meteorologice periculoase (vânt, ninsoare viscolită).
"Avertizarea va fi valabilă, cel mai probabil, începând de vineri la prânz. În cazul în care joi se vor înregistra precipitaţii sub formă de ploaie şi lapoviţă, va fi emisă atenţionare de polei", transmite Guvernul.
În acest context, Executivul a anunţă că a decis suplimentarea cu un milion de lei, din Fondul de rezervă, al bugetului Ministerului de Interne, pentru asigurarea combustibilului aferent intervenţiilor în perioada următoare şi necesar pentru structurile din subordine, precum Jandarmerie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţie, Poliţia de frontieră.
La începutul acestei săptămâni, meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de ger, valabilă până vineri, 3 februarie, pentru Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania, Maramureş şi Dobrogea, unde temperaturile minime vor fi, în general, între -27 şi -17 grade.
Totodată, meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru acelaşi interval, valabilă pentru Crişana şi Banat, unde noaptea temperatura va coborî sub -10 grade.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul a analizat condiţiile meteo, va fi emis cod galben de "fenomene meteo periculoase".
 Vizualizări articol: 387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guvernul a analizat condiţiile meteo, va fi emis cod galben de "fenomene meteo periculoase"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei