Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 aug 2011 - Anul XVI, nr. 203 (4801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu a petrecut la Neptun cu foştii săi colegi de la Academia Navală

Preşedintele Traian Băsescu a sărbătorit, sâmbătă noapte, împreună cu foştii săi colegi de la Academia Navală, 35 de ani de la absolvirea acestei instituţii de învăţământ, petrecerea având loc la vila de protocol din Neptun.

Petrecerea a avut loc la vila de protocol din Neptun, sâmbătă, începând cu ora 19.00, foştii colegi ai preşedintelui sosind alături de soţiile lor.

Petrecerea s-a prelungit până după miezul nopţii.

"A fost frumos, a fost o seară plăcută ca între oamenii mării. Domnul preşedinte este tot timpul o gazdă bună. A fost gazdă bună şi când a fost comandant şi când este preşedinte", a spus un fost coleg al preşedintelui.

"Am depănat amintiri. Aşa cum s-a întâmplat de 35 de ani încontinuu. Întotdeauna a fost un om excepţional şi aşa va rămâne", a spus un alt coleg.

De când este preşedinte, Traian Băsescu s-a întâlnit în fiecare vară cu foştii săi colegi de la Academia Navală, la vila de protocol de la Neptun.

Preşedintele Traian Băsescu se revăzuse cu foştii colegii, dar şi cu o parte din profesorii lor şi sâmbătă dimineaţă, la sediul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", când a avut loc întâlnirea de 35 de ani de la absolvire. Traian Băsescu s-a declarat emoţionat de această întâlnire şi a spus la finalul ceremoniei că Academia Navală construieşte oameni cu mentalitate de învingător.

"Este extrem de emoţionantă întâlnirea cu dascălii, cu colegii. În primul rând, poţi vedea la o astfel de întâlnire câteva zeci de oameni realizaţi, fiecare a făcut deja ceva în viaţă. Pe urmă plăcerea de a fi împreună este un lucru pe care eu l-am generat în fiecare an, dar parcă la 35 de ani este ceva în plus", a afirmat Băsescu..

El şi-a amintit şi de o întâmplare din perioada când era student şi se afla în marş de instrucţie cu "Bricul Mircea".

"Probabil marşul cu bricul din anul II este emblematic din amintirile din studenţie. Atunci am fost în Mediterană şi când trebuia să intrăm în Cipru, la Limassol, a început conflictul turco-cipriot şi s-a renunţat la intrare la Limassol, dar am stat în mare timpul care era alocat escalei la Limassol şi era un comandant al divizionului Vele, se numea Moisiuc, cred că a făcut cea mai dură şcoală de marinărie cu noi, începând de la ora 11.00 seara şi până la 4-5 dimineaţa aproape din două în două ore ne urca sus în arboradă la 44 de metri şi ne cobora pe partea cealaltă", a explicat şeful statului.

Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină "Mircea cel Bătrân", Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială, în anul 1976.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu a petrecut la Neptun cu foştii săi colegi de la Academia Navală.
 Vizualizări articol: 547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu a petrecut la Neptun cu foştii săi colegi de la Academia Navală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei