Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iul 2011 - Anul XVI, nr. 158 (4756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primele concluzii ale anchetatorilor – Jurnalista Cristina Verona şi-a omorât mama, iar apoi s-a sinucis

Cristina Verona şi-a omorât mama, iar apoi s-a sinucis, potrivit primelor concluzii ale anchetei începute după găsirea celor două femei decedate, în locuinţa lor din cartierul Primăverii, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Elena Pârvulescu, mama Cristinei Verona, a murit, potrivit legiştilor, în urma unei asfixii mecanice prin obturarea orificiului oro-nazal şi prin comprimare toracică, a spus Diana Sarca.

Potrivit aceloraşi concluzii preliminare ale legiştilor, Cristina Verona a murit prin asfixie prin spânzurare, a spus Diana Sarca.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a precizat că acestea sunt rezultatele preliminare ale examenului medico-legal.

Ipoteza anchetatorilor în prezent este omorul urmat de sinucidere, a mai spus Sarca.

Parchetul Tribunalului Bucureşti a fost sesizat marţi că într-un imobil situat pe Bulevardul Primăverii au fost găsite decedate două persoane de sex femeiesc, informează instituţia, într-un comunicat de presă.

"Autopsiile efectuate în data de 06.07.2011 au reliefat faptul că moartea persoanei de 77 de ani a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prin obturarea orificiilor oro-nazale şi comprimare toracică, în timp ce moartea persoanei de 44 de a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prin spânzurare; decesul celor două persoane s-a produs în urmă cu 4-5 zile", se arată în comunicatul Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Elena Pârvulescu (de 77 de ani) şi Cristina Verona (de 44 de ani), mamă şi fiică au fost găsite decedate, marţi seară, în cartierul Primăverii din Bucureşti, după ce Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a fost solicitat de către un bărbat în Bulevardul Primăverii, numărul 42.

În apartament nu există urme de efracţie nici la uşă, nici la ferestre, uşa fiind încuiată pe interior cu cheile în butuc. Totodată, nu există urme de răvăşire a locuinţei, au declarat, pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Parchetul Capitalei a confirmat că cercetarea la faţa locului a reliefat lipsa urmelor de efracţie, uşa de acces fiind încuiată, din interior, la momentul sesizării evenimentului, precum şi absenţa urmelor de răvăşire.

Potrivit medicilor cele două femei sunt moarte de 4-5 zile, cadavrele fiind într-o stare înaintată de putrefacţie, astfel încât pe trupurile victimelor nu se puteau distinge urme de violenţă.

Primele informaţii arătau că femeia mai tânără avea multiple plăgi pe corp, fiind găsită spânzurată de calorifer, iar cea de-a doua ar fi fost goală, în baie.

Parchetul Capitalei precizează că în prezent sunt continuate cercetările în vederea stabilirii cu certitudine a circumstanţelor în care s-a produs decesul celor două femei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primele concluzii ale anchetatorilor – Jurnalista Cristina Verona şi-a omorât mama, iar apoi s-a sinucis.
 Vizualizări articol: 352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primele concluzii ale anchetatorilor – Jurnalista Cristina Verona şi-a omorât mama, iar apoi s-a sinucis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei