Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 apr 2011 - Anul XVI, nr. 79 (4677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Banii ceruţi după 31 martie în proiectul privind căminele, daţi de la încheierea contractului

Autorităţile administraţiei publice locale care depun după 31 martie solicitare de finanţare prin programul "Dezvoltarea reţelei de cămine pentru persoanele vârstnice" vor primi banii de la data încheierii contractului, potrivit unui proiect al Ministerului Sănătăţii.

"(4) Acordarea de finanţare prin Program se realizează începând cu data de 1 aprilie 2011 pentru autorităţile administraţiei publice locale care încheie contractul până la data de 31 martie 2011, iar pentru cele care depun solicitarea de finanţare după această dată, finanţarea se face de la data încheierii contractului", se arată în alineatul modificat prin proiect, introdus la articolul 5 din HG 212/2011 pentru aprobarea Programului "Dezvoltarea reţelei de cămine pentru persoanele vârstnice".

Astfel, prin proiect se propune ca, pentru autorităţile administraţiei publice locale care depun solicitarea de finanţare după data de 31 martie 2011, finanţarea să se facă de la data încheierii contractului.

Prin această modificare se doreşte preîntâmpinarea blocării activităţii unităţilor care participă la program, după 31 martie 2011, prin asigurarea finanţărilor necesare funcţionării acestora.

Programul "Dezvoltarea reţelei de cămine pentru persoanele vârstnice" se derulează în perioada 1 aprilie 2011- 31 decembrie 2013 şi are în vedere sprijinirea autorităţilor administraţiei publice locale care decid, prin hotărâre de consiliu local/judeţean sau a municipiului Bucureşti, să reorganizeze unităţile sanitare ineficiente, în cămine pentru persoane vârstnice, prin asigurarea de finanţare a funcţionării acestora din bugetul de stat.

În HG 212 se prevede că, pentru autorităţile administraţiei publice locale care depun solicitarea de finanţare după data de 31 martie 2011, finanţarea se face începând cu data de întâi a lunii următoare datei de încheiere a contractului.

În aceste condiţii, pot apărea situaţii în care unităţile care intră în program să rămână fără finanţare pentru o perioadă de o lună, se arată în nota de fundamentare a proiectului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Banii ceruţi după 31 martie în proiectul privind căminele, daţi de la încheierea contractului.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Banii ceruţi după 31 martie în proiectul privind căminele, daţi de la încheierea contractului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei