Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 feb 2011 - Anul XVI, nr. 37 (4635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Blaga: Pentru a căuta înlocuitor pentru Boc, trebuie să-şi dea demisia

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, ieri seară, la TVR, răspunzând unei întrebări, că pentru a căuta înlocuitor pentru Emil Boc la şefia Guvernului este nevoie ca acesta să demsioneze, fostul ministru de Interne precizând că acest lucru nu s-a întâmplat.

Blaga a spus că PDL face parte dintr-un Guvern condus de Emil Boc.

"Pentru a căuta înlocuitor pentru Emil Boc, trebuie ca acesta să-şi dea demisia. Nu suntem în situaţia asta", a precizat Blaga, întrebat dacă se caută un înlocuitor pentru Emil Boc la şefia Guvernului.

La ora transmiterii ştirii, la Vila Lac aveau loc discuţii între preşedintele Traian Băsescu şi lideri ai PDL de la nivel local şi central, fiind vehiculate mai multe nume de posibili premieri independenţi, printre care Mugur Isărescu, Mihai Tănăsescu şi Călin Georgescu.

Preşedintele Traian Băsescu i-a propus lui Mugur Isărescu funcţia de premier, dar a amintit şi numele reprezentantului României la FMI, Mihai Tănăsescu, potrivit "Gândul". Un alt nume invocat este cel al lui Călin Georgescu, expert în dezvoltare durabilă.

Lideri ai PDL au declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, că începând de duminică au avut loc mai multe întâlniri între şeful statului şi reprezentanţi ai formaţiunii şi că din discuţiile cu Traian Băsescu ar rezulta că "se caută un premier independent în locul lui Emil Boc". Surse din PDL au precizat, pentru MEDIAFAX, că au avut loc mai multe runde de întâlniri între Traian Băsescu şi unii lideri ai organizaţiilor locale, la care s-ar fi discutat strategia pentru alegerile din partid.

Unii dintre membrii conducerii PDL nu agreează ideea unui premier independent, susţinută de preşedintele Traian Băsescu şi de reprezentanţi ai conducerii formaţiunii, în discuţiile care au loc la Vila Lac 1 fiind menţionate nume precum Mugur Isărescu, Mihai Tănăsescu, Călin Georgescu.

Alineatul 2 al Articolului 107 din Constituţie prevede că "preşedintele României nu îl poate revoca pe primul-ministru".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga: Pentru a căuta înlocuitor pentru Boc, trebuie să-şi dea demisia.
 Vizualizări articol: 717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaga: Pentru a căuta înlocuitor pentru Boc, trebuie să-şi dea demisia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Blaga ......bate cimpii trimis de
(15 feb 2011, 14:04:39
de unde sa/si dea boc demisia? boc este mascariciul lui basescu si daca asta VREA SA/L SCHIMBE CE MAI CONTEAZA PAREREA LUI ...BOC.EL SE POATE CREDE PREMIER IN CONTINUARE.
2.   Comentariu trimis de
(15 feb 2011, 14:32:04
Sa vina Flutur sef la pdl !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei