Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 sep 2010 - Anul XV, nr. 225 (4516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un preot a murit, iar soţia lui a fost grav rănită într-un accident pe DN 17, în Bistriţa-Năsăud

Un preot ortodox din satul bistriţean Tăure a murit, ieri dimineaţă, iar soţia lui a fost grav rănită, în urma unui accident care a avut loc pe DN 7, în localitatea Şintereag, circulaţia în zonă desfăşurându-se cu dificultate, pe un singur fir, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc după ce maşina condusă de preot a intrat în depăşirea unui alt autoturism încălcând linia continuă, în condiţiile în care din faţă venea un TIR.

Maşina preotului a fost prinsă la mijloc între TIR şi autoturismul depăşit, iar preotul a murit pe loc, în timp ce soţia lui a fost grav rănită.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Claudia Rădoi, a declarat, ieri, corespondentului MEDIAFAX că în zona în care s-a petrecut accidentul se circulă cu dificultate şi pe un singur sens.

"Din primele informaţii se pare că preotul a fost de vină fiindcă a intrat într-o depăşire pe linia continuă. Dânsul a murit pe loc, iar soţia lui este foarte grav rănită. A fost transportată de urgenţă la spital după ce a fost scoasă cu greu dintre fiarele contorsionate ale maşinii", a spus Claudia Rădoi.

Contactat în legătură cu acest subiect, primarul comunei Nimigea, Mircea Runcan, comună din care face parte satul Tăure, a declarat că preotul Sever Rusu, de 45 de ani, a fost chiar miercuri la primărie fiindcă lucra la casă.

"Era necăjit fiindcă fiul dânsului care este student la Cluj a fost operat la apendice. Părintele lucra la casă, făcea fântână, dar era necăjit din cauza copilului. E o adevărată dramă ce s-a întâmplat", a spus Runcan.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN17, în dreptul localităţii Şintereag, se desfăşoară cu dificultate şi pe un singur sens.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un preot a murit, iar soţia lui a fost grav rănită într-un accident pe DN 17, în Bistriţa-Năsăud.
 Vizualizări articol: 459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un preot a murit, iar soţia lui a fost grav rănită într-un accident pe DN 17, în Bistriţa-Năsăud1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei