Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 sep 2010 - Anul XV, nr. 225 (4516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

„Sperietori” cu pistol la brâu

Focuri de armă pentru prinderea hoţilor de cartofi de pe terenurile Staţiunii Agricole

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Focuri de armă au fost trase ieri dimineaţă, pentru prinderea mai multor indivizi care furau cartofi de pe terenurile agricole ale Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Suceava, anunţă Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Ieri, în jurul orei 5:00, un echipaj al poliţiei a observat în zona sensului giratoriu de la ieşirea din municipiul Suceava spre Fălticeni patru atelaje hipo încărcate cu cartofi şi le-a făcut semn căruţaşilor să oprească.

Două dintre căruţe au oprit pe strada Victoriei, iar celelalte două şi-au continuat deplasarea pe bulevardul 1 Decembrie 1918, căruţaşii dând bice cailor şi fugind pe câmpul aparţinând Staţiunii de cercetări agricole.

Pentru că nu au vrut să oprească la somaţiile verbale ale poliţiştilor, unul dintre oamenii legii a tras trei focuri de armă în aer, reuşindu-se prinderea a doi dintre indivizii din căruţe, Vasile B. (20 de ani) şi Ioan B. (25 de ani), din comuna Şcheia.

Poliţiştii au reuşit ulterior să stabilească şi identitatea celorlalţi şapte indivizi din căruţele care au reuşit să scape, Marius O. (36 de ani), Ion B. (54 de ani), Ion B. (17 ani), Romel T. (38 de ani), Adi T. (20 de ani) şi Ilie C. (38 de ani) –toţi din comuna Şcheia, precum şi Iulian M., de 19 ani, din municipiul Suceava.

„Din cercetări a reieşit faptul că cele nouă persoane, pe timp de noapte, au sustras cartofi de pe terenul aparţinând Staţiunii de cercetări agricole, prejudiciul în valoare de 2000 lei fiind restituit proprietarului”, se arată în comunicatul IPJ Suceava, precizându-se că cei nouă suspecţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar şapte dintre ei eu primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Cu subsemnatul la poliţie va da şi un bărbat din oraşul Liteni, Neculai T., în vârstă de 40 de ani, prins, miercuri seară, cu trei saci cu ştiuleţi de porumb.

Porumbul fusese furat cu puţin timp înainte de pe ogorul unei societăţi comerciale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă pentru prinderea hoţilor de cartofi de pe terenurile Staţiunii Agricole.
 Vizualizări articol: 3433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Focuri de armă pentru prinderea hoţilor de cartofi de pe terenurile Staţiunii Agricole5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ca romanu` trimis de
(24 sep 2010, 11:17:43
decat sa stea omu sa isi cultive singur cartofile.... mai bine le fura .... ne mai miram ca avem o conducere asa cum e ea ...
1.1  RE: Ca romanu` trimis de
(24 sep 2010, 12:31:10
ce oameni? astia-s tigani
2.   5stiuleti-5ani puscarie trimis de
(24 sep 2010, 18:11:09
din cercetari reiese........................si atunci daca se aflau pe drum public...........in sensul giratoriu...........pt ce a tras garcea???flerul???hm.......... nu oameni???probabil de aceea nu se trage in hotii care au furat tot din tara asta!!!nu-s tigani!!unde e flerul militianului?si sa nu se planga"rromii"ca sunt ...........tratati altfel...........traiasca militia!!"mereu in slujba comunitatii"
3.   Nepriceputule trimis de
(24 sep 2010, 20:00:18
Sunt convins ca militienii de care vorbeai au actionat corect pentru ca era vorba de curul lor in joc. Tragi cu pusca zbori. Problema e cu ziaristul asta de 2 lei care dezinformeaza. Ma mir ca nu a scris ca militienii aia nu au intrat la Cordus in crasma si au tras cu arma pentru somatie... dar nu ii dau idei. Bravo jurnalistule !
4.   Lucru la domiciliu trimis de
(25 sep 2010, 08:29:31
buna, lucru la domiciliu , leafa cuprinsa intre 75 si 100$ saptamanal fara prea mult efort, la inceput eram si eu sceptic in afacerea aceasta dar apoi am reusit sa mi rotunjesc contul frumos,puteti incerca ca nu aveti ce pierde ci doar de castigat, pt detalii va astept la betflor@yahoo.com cu subiectul lucru
5.   Trupe de trupe.... trimis de
(25 sep 2010, 11:05:34
Normal ar trebui ca Balurile Bobocilor sa fie niste spectacole de productie a liceelor in cauza, si nu sa se imprumute trupe care sa le animeze lor atmosfera.Dar din pacate in Suceava nu exista o concurenta intre artisti ai liceelor, iar cei care exista, nu sunt "agreati" de generatia de "fitze" care a "evoluat mult" la capitolul "pretentii muzicale".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei