Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 sep 2010 - Anul XV, nr. 225 (4516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atitudine

Liga aleşilor locali PSD Suceava a votat pentru suspendarea lui Băsescu

Vineri, 24 Septembrie 2010 (18:29:32)

Liga aleşilor locali PSD Suceava, care are 662 de membri, s-a întrunit, vineri, pentru a stabili strategia de luptă politică pentru următoarea perioadă. Alături de primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi locali au fost prezenţi preşedinta organizaţiei de femei, europarlamentarul Rovana Plumb, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, senatorul Gavril Mîrza şi deputatul Ioan Stan. 
Ca notă generală, liderii PSD au încercat să-şi încurajeze colegii cu îndemnuri la rezistenţă şi la luptă în vederea victoriei, pe care o simt aproape, şi cu critici la adresa PDL şi a preşedintelui României, Traian Băsescu. 
În această atmosferă, preşedintele Cătălin Nechifor a spus că PSD trebuie să fie pregătit în orice moment de alegeri, cu atât mai mult cu cât pregăteşte o moţiune de cenzură şi intenţionează să iniţieze procedura de suspendare a preşedintelui României, dacă acesta va promulga noua lege a pensiilor aşa cum a fost ea adoptată în Parlament. „În ţara lui Băsescu nu putem şti când vor fi alegeri, trebuie să fim pregătiţi oricând. Suspendarea lui Traian Băsescu este calea cea mai simplă şi democratică să scăpăm de acest preşedinte, de tirania lui. Acum toţi românii îşi dau seama ce preşedinte am ales”, a afirmat Nechifor. El le-a cerut aleşilor locali să dea, prin vot, un semnal de la Suceava, asupra opiniei lor privind suspendarea preşedintelui. În unanimitate, toţi cei din sală au votat „pentru”.
Tot la Liga aleşilor locali de vineri a mai fost adoptată o scrisoare deschisă către Guvern, prin care semnatarii informează Executivul asupra repartizării fondurilor către localităţi pe criterii politice. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liga aleşilor locali PSD Suceava a votat pentru suspendarea lui Băsescu.
 Vizualizări articol: 915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Liga aleşilor locali PSD Suceava a votat pentru suspendarea lui Băsescu5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E prea de tot! trimis de
(25 sep 2010, 10:28:23
Incalcarea Constitutiei in orice tara democratica este de neconceput, iar daca se intampla asta sanctiunea este iesirea din viata publica a politicianului respectiv. Ar fi cazul ca macar acum, cand este sprijinit de seful statului un act clar de nelegalitate in elaborarea legilor, intreaga societate sa se exprime si sa sanctioneze acest comportament deviant de la democratie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei