Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 sep 2010 - Anul XV, nr. 225 (4516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Liberalii se solidarizează cu protestele sindicatelor

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, joi, că liberalii se solidarizează cu protestele sindicatelor, arătând că Guvernul nu funcţionează deoarece premierul este plecat la ONU, miniştrii Finanţelor şi Muncii evită să dea ochii cu protestatarii, iar Traian Băsescu se pretează la atacuri personale.

"Avem în România realitatea unui Guvern care nu funcţionează. În asemenea context, premierul lipseşte. Lipseşte cu desăvârşire şi, deşi e un prim-ministru care a avut a avut cele mai puţine contacte internaţionale dintre toţi prim-miniştrii României, domnia sa vorbea ieri (miercuri - n.r.) la ONU, în vreme ce, în România, miniştrii Finanţelor şi Muncii evitau să dea ochii cu cei nemulţumiţi", a afirmat Antonescu.

El a mai spus că, în aceste împrejurări economice şi sociale, preşedintele nu mai vorbeşte despre criză, ci "se pretează la lucru care niciodată, nicăieri un şef de stat nu s-a coborât".

Potrivit lui Antonescu, Traian Băsescu se asociază la "furtul şi infracţiunea" pe care Roberta Anastase şi parlamentarii majorităţii le-au comis în Camera Deputaţilor, "binecuvântând legea pensiilor care a fost adoptată prin infracţiuni".

El a adăugat că şeful statului se pretează la atacuri personale, arătând că acesta este "un mincinos, un om care trăieşte politic din şantaj, un om care şi-a construit cariera politică pe slăbiciunile, vulnerabilităţile, pe muştele de pe căciula altora".

"Invocă mereu, că e vorba de Vîntu, că e vorba de Ponta, că e vorba de alţii, discuţii pe care le-a avut sau nu le-a avut, relaţii şi negocieri care le-au avut sau nu le-au avut. Problema lui Băsescu cu mine e una simplă: nu sunt dintre aceşti oameni. Nu m-am întâlnit niciodată nici privat sau oficial cu Traian Băsescu între 2000 şi 2007", a mai spus Antonescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Liberalii se solidarizează cu protestele sindicatelor.
 Vizualizări articol: 438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Liberalii se solidarizează cu protestele sindicatelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei