Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mai 2010 - Anul XV, nr. 122 (4413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

UDMR a cerut în Guvern plata facturilor mai vechi de 90 zile datorate de stat firmelor

Miniştrii UDMR au propus în Guvern ca facturile mai vechi de 90 zile datorate de stat firmelor să fie plătite cu prioritate şi au insistat pentru suplimentarea Fondului de Garantare destinat IMM şi reducerea arieratelor, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX ministrul Mediului, Laszlo Borbely.

"Am propus ca statul să plătească cu prioritate facturile mai vechi de 90 de zile, iar această măsură va fi cuprinsă într-un proiect de lege pentru stimularea activităţii economice", a declarat Borbely, la finalul şedinţei de guvern.

El a arătat a că UDMR susţine şi alte măsuri economice, precum majorarea Fondului de Garantare pentru IMM şi reducerea arieratelor.

Ministrul Mediului a calificat totodată discuţiile din coaliţia de guvernământ drept "foarte bune", deoarece s-a convenit păstrarea pensiei minime garantate la 350 lei şi protejarea categoriile cele mai afectate.

"Eu cred că este o decizie justă şi logică, deoarece prin stabilirea unui salariu minim trebuie să avem şi o pensie minimă garantată. Este bine că am discutat şi tot discutat în această săptămână şi că s-a insistat pe această idee", a mai spus Laszlo Borbely.

El a mai precizat că Guvernul se va reuni cel mai probabil duminică pentru adoptarea celor două proiecte de lege pe care le va transmise Parlamentului în vederea asumării răspunderii.

Surse oficiale au declarat anterior agenţiei MEDIAFAX că premierul Emil Boc i-a anunţat pe miniştri, în şedinţa de miercuri, că este posibil ca proiectele de legi pentru care Guvernul îşi va angaja răspunderea în Parlament să fie adoptate într-o reuniune specială care să fie programată pentru duminică.

La finalul şedinţei de miercuri, Boc a declarat că Guvernul va aloca în continuare bani pentru sprijinirea întreprinderilor mici şi mijlocii, prin majorarea cu 46 milioane euro a bugetului alocat Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM, şi îi va sprijini pe tinerii care infiinţează prima firmă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UDMR a cerut în Guvern plata facturilor mai vechi de 90 zile datorate de stat firmelor.
 Vizualizări articol: 565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UDMR a cerut în Guvern plata facturilor mai vechi de 90 zile datorate de stat firmelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei