Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 feb 2011 - Anul XVI, nr. 33 (4631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prince a donat 1 milion de dolari unor organizaţii din New York

Cântăreţul american Prince, aflat în aceste zile la New York pentru a susţine o serie de concerte la Madison Square Garden, a donat 1 milion de dolari unei organizaţii de caritate şi unor instituţii de cultură din acest oraş, informează express.co.uk.

Prince şi-a încheiat seria de spectacole de la Madison Square Garden, printr-un show susţinut în seara de luni, la care au participat actriţa Whoopi Goldberg, Ahmir Thompson - toboşarul trupei The Roots - şi starleta Kim Kardashian.

La sfârşitul acestei serii de concerte, Prince a anunţat că a donat un milion de dolari organizaţiei de caritate Harlem Children's Zone şi instituţiilor de cultură American Ballet Theatre şi Uptown Dance Academy din New York.

Seria de concerte susţinute de Prince la Madison Square Garden s-a aflat la originea unui alt eveniment major din showbiz-ul american: împăcarea istorică dintre Prince şi Madonna.

Potrivit site-ului UsMagazine.com, se pare că Madonna şi Prince au decis să îngroape securea războiului, după ce Madonna a asistat, la sfârşitul lunii ianuarie la unul dintre concertele susţinute de Prince la Madison Square Garden din New York. Celebra cântăreaţă a fost văzută cântând şi dansând în public şi aplaudând prestaţia starului pop-soul.

Prince a aflat că Madonna era în public şi, la un moment dat, în timpul concertului, s-a oprit pentru a o saluta zgomotos pe diva americană, glumind, totodată, pe tema preţurilor piperate ale biletelor la concertele lor.

Prince, muzicianul american laureat cu şapte premii Grammy, este considerat unul dintre cei mai buni interpreţi live din toate timpurile. Imensul său catalog muzical cuprinde o serie de piese cunoscute în lumea întreagă, precum "Purple Rain", "Diamonds And Pearls" şi "1999".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prince a donat 1 milion de dolari unor organizaţii din New York.
 Vizualizări articol: 450 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prince a donat 1 milion de dolari unor organizaţii din New York0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei