Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 oct 2014 - Anul XIX, nr. 236 (5745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Toate bannerele din Fălticeni ale preşedintelui Klaus Iohannis au fost furate

Bannerele candidatului ACL la Preşedinţia României, Klaus Iohannis, au fost furate la doar o zi după instalare. Persoane necunoscute au distrus şi au luat, noaptea trecută, bannerele instalate în zone publice din centrul municipiului, intens iluminate, pe străzile Sucevei, Mihai Eminescu, Nicolae Beldiceanu şi Republicii. Fapta a fost reclamată la poliţia municipală de responsabili din conducerea ACL.

Vandalizarea, distrugerea şi furtul materialelor de campanie electorală ale partidelor dintr-o anumită parte a spectrului politic nu este o premieră la Fălticeni. În campania pentru alegerile generale din 2012, bannerele candidaţilor PDL au fost furate de trei ori la rând. Şi atunci, şi acum, persoanele care au comis aceste fapte nu au făcut-o pentru a folosi în vreun fel materialele componente ale bannerelor, caz în care ar fi „colecţionat” şi bannerele altor competitori, ale PSD, de exemplu. Bannerele altor partide nu au fost furate, ceea ce ne face să credem că aceste acţiuni de distrugere şi de furt sunt comandate. Avem bănuieli, însă credem că doar instituţiile abilitate trebuie şi sunt obligate să stabilească cine sunt făptaşii şi dacă aceştia au fost incitaţi să acţioneze în acest fel.

 

Alianţa Creştin-Liberală PNL-PDL

Fălticeni

9 octombrie 2014

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toate bannerele din Fălticeni ale preşedintelui Klaus Iohannis au fost furate.
 Vizualizări articol: 2740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Toate bannerele din Fălticeni ale preşedintelui Klaus Iohannis au fost furate3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Coment trimis de
(10 oct 2014, 13:08:43
Faceţi la fel.
2.   Suspect pana la dubios trimis de
(10 oct 2014, 13:50:12
Faptul ca au disparut numai bannerele cu iohannis este foarte dubios.Inseamna ca aici nu au actionat hoti normali.Dar cine a actionat.Daca am fi rautaciosi am spune ca actiunea a fost premeditata politic.Sper ca domnul primar psd-ist sa faca lumina in acest caz de vandalism.Poate a fost o intamplare.Sau poate nu???????
3.   Ghiolbanismul doamnei Firea trimis de
(10 oct 2014, 14:00:18
Fara legatura cu intamplarea de la Falticeni(sau poate nu)voi face referire la modul josnic si suburban de a face politica al PSD.Doamna Firea a executat un atac la persoana domnului Iohannis de un marlanism atroce.Doamna Firea spus că un om nu ar fi bun, că nu ar avea caracter dacă nu are copii. La fel de înjositor este să te foloseşti de copii în campania electorală. Ceea ce face se numeşte vânzare de copii. Sau cel puţin a ideii că un copil este doar o monedă de schimb care îţi aduce multe beneficii.
Doamna Firea a jignit si a discriminat toate familiile din Romania care nu au copii.Este exact ca Ileana Ceausescu care urla toata ziua ca trebuie sa marim septelul de copii din tara.Sa-ti fie rusine Gabriela Firea ca folosesti in campanie atacul marsav la persoana.Daca asta vrea PSD,o campanie murdara si banditeasca,asta va avea .
4.   Ghiolbanismul doamnei Firea trimis de
(10 oct 2014, 14:08:01
*Doamna Firea si doamna Daciana Sarbu sunt in vizita la sotii Iliescu.Amandoi sunt in lacrimi.Ne cerem scuze ca nu am avut copii si am fost totusi presedintele romanilor.Sa-mi fie rusine,voi face o cerere sa fiu sters din Istoria Romaniei-a spus in lacrimi domnul iliescu.
*Criza in Germania.Doamna cancelar Merkel si-a dat demisia.
Am urmarit cu multa atentie discursul doamnei Firea si ,cuprinsa de remuscari deoarece nu am copii mi-am dat demisia din fruntea guvernului.
*100 de cupluri casatorite fara copii au facut cerere sa-l adopte pe baiatul doamnei Firea care a luat nota 1,2 la romana la Bac.Preselectia se va face la Palatul Copiilor in prezenta lui Horia Brenciu.
5.   Ghiolbanismul doamnei Firea trimis de
(10 oct 2014, 14:14:53
Pe 25 ianuarie 2010, Răsvan Firea, deceda, lăsând în urmă o văduvă cernită, neconsolată, nefardată, nemângâiată . Cu timpul situația a început să se îndrepte. Văduva a reluat straiele multicolore, s-a consolat, a reînceput să se fardeze și chiar să fie mângâiată.Pe vreo 1 septembrie 2010 Gabriela Vrânceanu Firea se căsătorea, undeva în Turcia, cu mai sus numitul Pandele. Vorba tangoului „Pan-de-le, invadatorul vieții meeele e Pan-de-le…”.Iată că Găbița a revoluționat arta culinară inventând tortul miresei din colivă.
6.   Dezonorarea si invectivele sa fie pedepsite! trimis de
(10 oct 2014, 15:24:14
Dezonorarea si invectivele aduse in public lui Iohannis sa fie pedepsite!

Efectele furtului bannerelor din Falticeni au dus la apariția în spațiul public a unui limbaj licențios. Dezonoarea, insultele și calomniile comise în public la adresa lui Johannis și mai ales prin intermediul presei si de către simplii cetățeni, au devenit ceva curent. În absența unor sancțiuni penale, asistam neputincioși la o lezare gravă și continuă a personalității umane, demnității, onoarei şi reputaţiei celor astfel agresaţi . Acest lucru a fost încurajat însă și de lipsa de fermitate a Coalitiei aflate la guvernare, dar si a Consiliului Național al Audiovizualului în aplicarea sancțiunilor pentru încălcarea legislației specifice, în vederea reparării daunelor morale privind invectivele aduse in public lui Johannis.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Calamar la grătar umplut cu brânză de capră şi caşcaval Porţii:1 (300 g)Timp de preparare:10-15 minuteCalorii:500 calorii / porţieIngrediente:Calamar intreg - 250 gTelemea de capră - 100 gCaşcaval - 100 gArdei gras - 30 gUnt - 30 gOrez basmatic - 50 gBoia dulce - 5 gMod de preparare:Calamarul se curăţă... Citeşte